Rvs ATAG of Smeg schachtdelen


1 artikel(en)

1 artikel(en)

Een schachtdeel van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag schachtdeel biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag schachtdeel heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag schachtdeel 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een schachtdeel van Smeg

Een Smeg schachtdeel onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg schachtdeel aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg schachtdeel is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een schachtdeel in het roestvrijstaal

Een rvs schachtdeel is de meest verkochte kleur. Tijdloos, strak en heel fraai te combineren. Kortom een rvs schachtdeel is een moderne en zeer goede kleur voor iedere keuken.