SMEG introduceert sterk verbeterde serie vaatwassers

Artikel geplaatst op: 03-03-2017 | update datum: 11-04-2017
Smeg presenteert een nieuwe serie vaatwassers, zowel vrijstaand als inbouw. Ze zijn ontworpen om de beste energieprestaties, waterverbruik en flexibiliteit te kunnen realiseren. De nieuwe vaatwassers zijn voorzien van een Planetarium wassysteem, beschikken over de verbeterde FlexiFit scharnieren en zijn - bij een aantal modellen - met FlexiDuo besteklade uitgevoerd. Daarmee is de complete serie geupgrade in functies, maar zeker ook in kwaliteit. Voeg daaraan een laag geluidsniveau tot 39 dB(A) voor het topmodel en een inverter motor toe en u zult begrijpen dat de nieuwe serie Smeg vaatwassers een fraaie toevoegen zijn in het assortiment.

De nieuwe vaatwassers van Smeg zijn voorzien van Plantarium was systeem


Innovatieve technieken

In de meeste nieuwe vaatwassers van Smeg zit een nieuwe exclusief systeem: het Planetarium wassen. Deze indeling bestaat uit een cirkelvormige drager een krachtige sproeiarm die alle kanten op sproeit. De arm zorgt er nauwkeurig voor dat het water alle hoeken van de vaatwasser kan bereiken en houdt tegelijkertijd het waterverbruik laag. Dit nieuwe ontwerp afwasmachine heeft een afname in waterverbruik van wel 40% minder water mogelijk gemaakt. 13 couverts wassen is nu mogelijk met maar 6,5 liter water!

Het Planetarium wassysteem zorgt voor een veel beter afwasresultaatHet Planetarium wassysteem zorgt voor een veel beter afwasresultaat


Een andere toevoeging bij een aantal nieuwe vaatwassers in de serie: het nieuwe FlexiFit scharniersysteem. Met dit systeem gaat de deur soepeler open en kan het uitstekende deurpaneel onder de vaatwasser richting de plint schuiven. Zo is de vaatwasser perfect in het keukenmeubel te integreren. De deur verdwijnt tot aan de plint!

Met het nieuwe FlexFit scharniersysteem gaat de deur soepeler open en kan het uitstekende deurpaneel onder de vaatwasser richting de plint schuiven.Met het nieuwe FlexFit scharniersysteem gaat de deur soepeler open en kan het uitstekende deurpaneel onder de vaatwasser richting de plint schuiven.


Maximale flexibiliteit

De Extra Glide indeling verbetert de stabiliteit van de bovenste korf en zorgt voor een enorm soepele glijmanier voor de korven en lade. Een geavanceerde techniek, waardoor uw korven en lade soepel over de rails glijden, vergelijkbaar met telescopische rails in een oven.

De bovenste FlexiDuo korf garandeert een maximale flexibiliteit bij het laden. De bovenste besteklade is geschikt voor bestek en bekers. De vaatwasser past het programma aan aan de manier van belading.

De nieuwe SMEG vaatwassers zijn uitgevoerd met een FlexiDuo bestekladeDe nieuwe SMEG vaatwassers zijn uitgevoerd met een FlexiDuo besteklade


Met de optie ½ load FlexiZone heeft u de mogelijkheid om een programma te draaien dat is ingesteld op een halve belading van de vaatwasser. Zo wordt er niet alleen tijd, maar ook energie bespaard. Onnodig veel water gebruiken hoeft niet meer en de vaatwasser blijft energiezuinig, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Optimalisatie en comfort

Smeg biedt de stilste vaatwasser. Dankzij een hydraulisch systeem en de inverter motor, bereiken de high-end modellen een laag geluidsniveau van maar 39 dB(A) . De vaatwassers van Smeg hebben verschillende programma’s zoals de QuickTime functie, waarmee de programmaduur tot wel 55% verminderd wordt, en de functie uitgestelde starttijd, waarmee de start wel 24 uur kan worden uitgesteld. Ten slotte is er ook het 1u programma, waarmee vaat die niet reuze vuil is toch goed schoongemaakt kan worden, maar dan lekker snel en lekker zuinig en met optimaal schoonmaakresultaat. Alle programma’s zijn ontworpen voor een maximale optimalisatie van tijd en comfort.

Bron: Smeg Frankrijk

23 artikel(en)