Smeg vaatwasser


27 artikel(en)

27 artikel(en)

Een vaatwasser van Smeg

Een Smeg vaatwasser onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vaatwasser aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vaatwasser is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Design en retro jaren'50 vaatwassers

Het assortiment vaatwassers van Smeg is zeer breed en combineert goede specificaties met een interessante prijs. Naast de vrijstaande en inbouw vaatwassers welke de meeste A-merken in het programma hebben, beschikt Smeg ook over een fraaie lijn design vaatwassers in roestvrijstaal. Deze modellen zijn zowel in 60 cm. breed als ook in de smalle 45 centimeter breedte leverbaar. Daarnaast heeft Smeg vaatwassers behorend tot de retro jaren'50 lijn. Deze vaatwassers zijn uitgevoerd in de kenmerkende vormgeving en beschikken over de bijpassende kleuren. Daarmee kunnen deze gekleurde vaatwassers fraai gecombineerd worden met bijpassende koelkasten, ovens of zelfs klein huishoudelijke apparaten.

Goede specificaties

De vaatwassers van Smeg zijn veelal uitgevoerd met een zuinig energieklasse en een verbeterd sproeisysteem. Zowel in de 45 als de 60 centimeter brede uitvoeringen heeft Smeg respectievelijk het Shuffle en het Orbital sproeisysteem. Beide systemen hebben als uitgangspunt de reiniging van uw afwas in de vaatwasser te verbeteren. De vaatwasser zijn verder voorzien van een volledig roestvrijstalen kuip. Dit in tegenstelling tot concurrerende merken in deze prijsklasse.