Inventum, Samsung of Steel vrijstaande oven


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een vrijstaande oven van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vrijstaande oven wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vrijstaande oven voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vrijstaande oven heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een vrijstaande oven van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel vrijstaande oven zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel vrijstaande oven een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel vrijstaande oven ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Een vrijstaande oven van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung vrijstaande oven biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung vrijstaande oven een zeer interessante optie.