Inventum, Samsung of Steel combi stoomoven


3 artikel(en)

Een combi stoomoven van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum combi stoomoven wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum combi stoomoven voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum combi stoomoven heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een combi stoomoven van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel combi stoomoven zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel combi stoomoven een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel combi stoomoven ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Een combi stoomoven van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung combi stoomoven biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung combi stoomoven een zeer interessante optie.