Inventum IKI6028MAT inductie kookplaat

inbouw, met


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Inventum IKI6028MAT is een 60 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met een eenvoudige bediening en voorzien van een randloos design. Deze kookplaat beschikt verder over het powermanagement systeem en kan daarmee zowel op 1 als op 2 fasen worden aangesloten. De kookplaat is uitgevoerd in de kleur mat-zwart.

Info van fabrikant

Inventum IKI6028MAT kookplaat inductie inbouw


Algemene informatie inbouw inductiekookplaat:
- Aantal kookzones: 4
- Aantal standen per kookzone: 9
- Boostfunctie op alle kookzones: ja
- Led-display: ja
- Timer met kookwekkerfunctie: ja
- Tiptoetsbediening: centraal met 1 slider
- Kinderslot: ja
- Restwarmte indicatie: ja
- Kookduurbegrenzing: ja
- High-speed keramisch glas: ja, matzwart
- Afwerking: randloos
- Automatische panherkenning: ja
- Power management in kW: 2,5/3,5/4,5/5,5/6,5/7,4

Technische gegevens inbouw inductiekookplaat:
- Afmetingen (bxd): 590 x 520 mm
- Inbouwmaten (hxbxd): 58 x 560 x 490 mm
- Aansluitwaarde: max. 7,4 kW
- Aantal fasen: 1- of 2-fase
- Zone linksvoor: Ø 160 mm / 1,4 - 1,5 kW
- Zone linksachter: Ø 210 mm / 2,4 - 2,6 kW
- Zone rechtsvoor: Ø 180 mm / 1,8 - 2,0 kW
- Zone rechtsachter: Ø 180 mm / 1,8 - 2,0 kW
- Snoerlengte: 120 cm 

Specificaties

Type
Inductie
EAN
8712876172676
Merk
Inventum
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.

Garantie

Bij aankoop van een INVENTUM kookplaat inductie inbouw IKI6028MAT ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Deze invullende garantie betreft het arbeidsloon en materiaal. U betaalt in deze periode (3e t/m 5e jaar) alleen de omruilkosten. De garantieperiode gaat in vanaf het moment van aankoop.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij voorkeur verzoeken wij u eerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan telefonisch op (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Op basis van uw storing en woonplaats zullen wij - in overleg met Inventum - besluiten of onze eigen service dienst of dat de service dienst van Inventum contact met u op zal nemen.

Registratie (*)
Voor de aanvullende garantie dient u zich te registeren. Zodoende kan Inventum rekening houden met deze service voorziening. Deze registratie is gratis indien u dit binnen 45 dagen na aankoop plaats te vinden. Na deze periode (tot 2 jaar) worden er eenmalig kosten van 89 euro in rekening gebracht. Registreer uw Inventum witgoed-product voor 5 jaar garantie regeling.
Omruil kosten bij bezoek in 3e t/m 5e jaar
Zoals vermeldt heeft u een vast bedrag welke u dient te betalen bij bezoek voor garantie in het 3e t/m 5e jaar. De benodigde materialen en tijd wordt vervolgens onder de garantieregeling gedekt. De actuele kosten kunt u terugvinden op de website van Inventum. Voor het omruilen van een onderdeel betaalt u bij een witgoed apparaat 19 euro (tarief 2015). De tarieven voor het omruilen van een apparaat vindt u op inventum.eu

Inventum service dienst
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Inventum dan kunt u hen bereiken per e-mail op info@inventum.eu of per telefoon op 0900-4683688.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag