Koken op inductie nu voor iedereen binnen handbereik

Artikel geplaatst op: 12-04-2016
Koken op inductie wordt steeds populairder. En terecht. Een fornuis met inductiekookplaat doet zijn werk namelijk geweldig efficiënt. Dat geldt zeker voor het inductie-fornuis van Pelgrim. Met Pelgrim brengt u inductiekoken dan ook voor veel klanten binnen handbereik.

Koken op een inductiekookplaat is snel en veiligKoken zonder zorgen: met het kinderslot kunt u de bediening van de inductiekookplaat volledig uitschakelen, de geactiveerde inductiekookplaat verwarmt alleen dat deel dat door een pan bedekt is en de ovendeur is een zogeheten ‘koude deur’ want de ovendeur heeft wel 3 glaslagen!


Efficiënt & veilig koken

Tijdens het koken op inductie wordt de bodem van de pan verhit en niet de rest van de zone die niet in contact staat met de pan. Er gaat dus maar minimaal energie verloren. Bovendien heeft Pelgrims inductie fornuis krachtige kookzones met boostfunctie. Bij het activeren van deze functie kookt bijvoorbeeld water veel sneller, wat extra tijd en energie bespaart. Verder is een inductiekookplaat bijzonder veilig: als een kookzone is geactiveerd en er geen pan op de kookzone staat wordt deze ook niet verwarmd. Staat er wel een pan op, dan wordt het deel dat niet door de pan bedekt is, ook niet verwarmd. Naast veiligheid, betekent dit dus ook geen verbrande etensresten op de kookplaat. Tel daarbij op alle gemakken die de hele nieuwe fornuizenlijn kenmerken, zoals het witte LED display en de XL oven inhoud. En u begrijpt direct waarom deze Pelgrim zo efficiënt is.

De boostfunctie (tot max. 2300 W) zorgt voor tijdelijk zeer krachtig vermogen. Ideaal als u water snel aan de kook wilt brengen of een biefstuk wilt dichtschroeien.De boostfunctie (tot max. 2300 W) zorgt voor tijdelijk zeer krachtig vermogen. Ideaal als u water snel aan de kook wilt brengen of een biefstuk wilt dichtschroeien


Gegarandeerd schoonmaakgemak

Een inductiekookplaat staat garant voor schoonmaakgemak. Het kookoppervlak is volkomen glad en de zones zijn bijzonder snel volledig afgekoeld en dus makkelijk en snel af te nemen. Bij Pelgrim komen daar nog eens een stoomschoon programma en een handige klikruit bij. Zo wordt schoonmaken echt een fluitje van een cent. Het inductie fornuis van Pelgrim is een unieke combinatie van design, efficiëntie, effectiviteit, gebruikers- en schoonmaakgemak. Precies wat uw klanten van een eigentijds fornuis verwachten.

2 artikel(en)