plasmamade logo

Plasmamade, de plasmafilter oplossing uit Nederland

Bedenker en uitvinder Martin van der Sluis is geen onbekende in de wereld van de keukens, hij ontwikkelde eerder PittCooking. Toen bleek dat zijn zoon last had van allergieën, maakte hij er zijn missie van om ‘iets’ te ontwikkelen wat de luchtkwaliteit in zijn woning verbeterde. “We werkten vijf jaar aan onze uitvinding,” aldus Van der Sluis. Dit heeft geresulteerd in een filter dat je ruimte binnen een uur bacterievrij maakt. Andere systemen doen hier zo’n 24 uur over. Een echte uitkomst voor mensen die gevoelig zijn voor 'slechte lucht', zoals astmapatiënten. En dat in een uitvinding niet groter dan een koekjestrommel.

Plasmamade, de plasmafilter oplossing uit Nederland


Werking PlasmaMade

Doordat de PlasmaMade luchtfilter aangesloten kan worden op de uitblaasmond van bijna iedere afzuiginstallatie is het een bijzonder praktische innovatie. De PlasmaMade werkt door middel van een natuurlijke reactie en zet de vetten, geuren, bacteriën en pollen om in verse, schone lucht. Hierdoor is de luchtfilter enkel actief wanneer dit nodig is. De schone lucht wordt uw woning vervolgens weer ingeblazen. En iedereen kan hem plaatsen dankzij een eenvoudig plug & play systeem. Bekijk deze video over de plaatsing van een PlasmaMade luchtfilter:Goedkoper dan koolstoffilters

De meeste recirculatie afzuigsystemen maken gebruik van een koolstoffilter. Deze filteren de lucht ook en zijn in aanschaf een stuk goedkoper. Goedkoop is hier op den duur echter duurkoop. Koolstoffilters dienen na zes maanden vervangen of gereinigd te worden wat dus elk halfjaar kosten met zich meebrengt. Een plasmafilter gaat de gehele levensduur van de keuken mee. Bovendien hoeft deze nooit gereinigd te worden. Hierdoor is een plasma luchtfilter goedkoper dan een koolstoffilter.

Plasmamade producten:

Contactgegevens PlasmaMade :

Bezoekadres showroom:
Achthoevenweg 30
7951 SK STAPHORST

Adresgegevens:
Achthoevenweg 30
7951 SK STAPHORST

Contactgegevens:
T: (0522) 468 071

W: https://www.plasmamade.nl
E: info@plasmamade.nl

Service dienst:
T: (0522) 468 071