Gaggenau keuken apparatuur

De Schouw Witgoed is sinds 2022 officieel dealer van Gaggenau. Een nieuwe samenwerking tussen twee bedrijven met een lange historie en waar kwaliteit en service voorop staan.

Herkomst van Gaggenau
In 1683 werd Gaggenau opgezet in Duitsland. In de jaren '90 werd het bedrijf een onderdeel van Bosch-Siemens. Inmiddels is Gaggenau uitgegroeid tot een welbekende naam op het gebied van keukenapparatuur en luxe keukentechniek.


Waar wordt het Gaggenau gemaakt?
Made in Lipsheim. Dit is waar Gaggenau veel van haar apparaten ontwikkelt en produceert, grotendeels met de hand.

Waarom Gaggenau?
Een groot voordeel ligt ook in het schoonmaken van hat apparaat. Een speciaal schoonmaak programma zorgt ervoor dat de stoomoven wordt gereinigd. In 2017 wordt de koffiemachine van gaggenau ook uitgevoerd met een vaste wateraansluiting en afvoer. Hiermee wordt de concurrentie aangegaan met Miele.Ovenlijn:
De ovenlijn van Gaggenau is uiterst fraai van design en volmaakt in zijn functionaliteit. Voorzien van alle denkbare functies en technieken, die u in staat stellen de heerlijkste gerechten te bereiden. De koelsystemen (wijn, koel en vries) uit onze nieuwe Vario koellijn zijn compromisloos. Strak van vorm, uitgevoerd in roestvrij staal of aluminium, of fraai en bescheiden geïntegreerd in uw keukenmeubilair.

5 artikel(en)