Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Concurrerend assortiment

Het merk heeft AEG in 2015 een nieuwe lijn traditionele fornuizen op de markt gebracht. Dit assortiment betreft 60 cm. brede modellen welke in diverse uitvoeringen leverbaar zijn. Sterk hierbij is de goede prijs/kwaliteit verhouding welke dit A-merk daarmee heeft ingenomen. Zo is er enerzijds al een goed gespecificeerd instapmodel voor nog geen 400 euro, maar is er ook een luxe uitvoering met alles erop en eraan voor iets meer dan 500 euro. Tevens beschikt AEG over een uitvoering in het roestvrijstaal om zodoende ook op dit vlak invulling te kunnen geven.

Afdekplaat

Alle 60 cm. brede fornuizen van AEG zijn uitgevoerd met een afdekplaat. Bij de goedkopere modellen is deze van emaille, terwijl de luxere modellen een glazen afdekplaat hebben. Tijdens het koken staat deze geopend en functioneert zodoende als spatrand voor de muur. Nadat u klaar bent met koken kunt u de afdekplaat sluiten en heeft u extra wegzetvlak in uw keuken.

Specificaties van AEG fornuizen

De AEG fornuizen worden gekenmerkt door het specifieke design welke tot uiting komt in de greep, de rand boven de knoppen en het vlakke / rechte design. Alle gasfornuizen zijn voorzien van een kookgedeelte met vonkontsteking en een thermokoppel vlambeveiliging: indien de vlam tijdens het koken uitwaait wordt het gas automatisch afgesloten. De oven onder het kookgedeelte heeft een ruime inhoud en biedt diverse functies. Praktisch bij het ontwerp is het detail welke AEG gehad heeft voor het eenvoudiger schoonmaken van de oven. Tevens praktisch is de ruime opberglade onder het fornuis.