Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Smeg introduceert retro jaren 50 afzuigkappen

Artikel geplaatst op: 05-08-2016
Geïnspireerd door het gladde, opvallende lijnen van de iconische jaren '50 stijl bereik. Deze retro afzuigkappen zijn prachtig vormgegeven en bieden daarmee een gewaagde aanvulling voor elke keuken. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar in levendige zwart, rood, crème of wit, waarmee ze perfect gecombineerd kunnen worden met andere apparaten uit het retro jaren 50 assortiment (waaronder de bekroonde klein huishoudelijke apparaten en de alom bekende FAB koelkasten)

Nieuw: Smeg afzuigkappen in retro jaren 50 stijlNieuw: Smeg afzuigkappen in retro jaren 50 stijl


De nieuwe Smeg afzuigkappen zijn voorzien van een high performance 280W motor, een automatische uitschakeling, filter reinigen / vervangen indicator, 150 mm diameter van het afvoerkanaal en een aansluitwaarde van 324W. Desgewenst kan de afzuigkap ook recirculatie model gebruikt worden. De afzuigkappen zijn instelbaar in drie snelheden, waaronder een intensieve stand.

De nieuwe retro jaren 50 afzuigkappen zijn in vier verschillende kleuren leverbaar.De nieuwe retro jaren 50 afzuigkappen zijn in vier verschillende kleuren leverbaar.


De #Smeg #retro #afzuigkap kan worden afgeslotenDe #Smeg #retro #afzuigkap kan worden afgesloten


Bron: Smeg Internationaal

4 artikel(en)


Smeg - gerelateerde berichten:

Nieuw: Smeg koelkasten in Portofino designNieuwe FAB38 aan Smeg retro jaren'50 koelkastenIntroductie Smeg melkopschuimer en bonenmaler / koffiemolenSmeg FAB30 serie koelkasten nu ook geheel vernieuwdSmeg domino kookplaten met Downdraft afzuigingSmeg waterkoker en boordrooster nu in rose goud