SMEG plafondafzuigkap met randafzuiging

Artikel geplaatst op: 22-12-2021 | update datum: 23-12-2021
Een afzuigkap is een belangrijk apparaat in de keuken, verantwoordelijk voor het afvoeren van alle stoom, vocht, hitte, rook, vet en eventuele nare geurtjes tijdens het koken. Het is de beste manier om uw keuken schoon te houden van vetophoping en de lucht binnenshuis zo fris mogelijk te houden. Afzuigkappen zijn er in vele stijlen, van traditionele schoorstenen tot verdwijnende neerwaartse stromingen, er zijn zelfs kappen die in de kookplaat zelf worden ingebouwd.

SMEG plafondafzuigkap met randafzuiging.


Een afzuigkappen trend die steeds populairder wordt, is de plafondunit. Omdat ze zo zijn geïnstalleerd dat ze gelijk met uw plafond zijn geplaatst, zijn deze stijlvolle afzuigkappen de perfecte keuze voor huiseigenaren met een leidend design die dromen van de ultieme gestroomlijnde keuken. Ze bieden een elegante ruimtebesparende oplossing in elke keuken en zijn veel minder opdringerig dan conventionele afzuigkappen. Ze zijn een geweldige optie als je weinig hoofdruimte hebt of als je je keuken gewoon open en overzichtelijk wilt laten.

Ben je dol op het idee van een open keuken/eetkamer? Door een plafondkap boven een kookeiland te installeren, kunt u een ruimte voor entertainment creëren die het gezin zeker zal samenbrengen, om nog maar te zwijgen van het creëren van die uiterst belangrijke 'wauw'-factor in uw keuken.

Ontdek de nieuwe Smeg KLT120 en KLT90 serie inbouw afzuigkappen geschikt voor plaatsing in het plafond.

Smeg plafondafzuigkappenMeerdere uitvoeringen
Het nieuwe assortiment plafondkappen is verkrijgbaar in breedtes van 120 cm of 90 cm en is verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal of wit.

Milieuvriendelijke verlichting
Twee energiezuinige LED-lichtstrips zorgen voor een uitstekende verlichting van het kookgedeelte eronder.

Krachtige afzuiging
Met een motor van 270 W en 3 afzuigsnelheden zijn deze afzuigkappen extreem krachtig. Er is ook een intensieve snelheid waarmee sterke geuren snel kunnen worden verwijderd, dus of je nu vis bakt of een aromatische curry bereidt, je keuken is in een mum van tijd geurvrij.


Goede afzuigkappen beschikken over moderne technieken met randafzuiging

Innovatieve technologieStille werking
Deze afzuigkappen zijn stiller dan de meeste met een geluidsniveau van 51 dB (versie 90 cm)

Verborgen filters
De anti-vetfilters zijn aan het zicht onttrokken dankzij de perimeter afzuigpanelen. Door de filters te verbergen, blijven de lijnen van de afzuigkap soepel en doorlopend. De afgezogen lucht stroomt door de openingen en verwijdert zo ongewenste geuren, stoom en vet effectiever.

Bediening binnen handbereik
Met een afstandsbediening kun je eenvoudig de instellingen van de afzuigkap wijzigen, zelfs vanaf de andere kant van de eetkamer!


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.