Profiteer nu van onze Black Friday acties. Wees er snel bij want voor enkele acties geldt OP=OP.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een Novy eilandmodel afzuigkap

Voor plaatsing boven een kookeiland kunt u kiezen voor een eiland model afzuigkap of een plafond unit. De eerste optie is de meest gekozen optie en zorgt voor een goede afzuiging. Aangezien deze afzuigkap midden in de keuken (dat is vaak de plek van het kookeiland) geplaatst wordt, is dit een belangrijk object in het zichtveld en het totale design van de keuken. Daarvoor is het belangrijk dat het design van de afzuigkap fraai is en deze zo dun mogelijk is om het open karakter van de keuken te behouden. Binnen het assortiment Novy eilandmodel afzuigkappen kan hier op verschillende manieren invulling aangegeven worden. Met stuk voor stuk hoogwaardige afzuigkappen welke beschikken over een goed rendement.

Novy ZEN serie

Uniek in design binnen de eilandmodel afzuigkappen van Novy is de ZEN serie. Deze serie wordt gekenmerkt door het witte blok welke via staalkabels aan het plafond bevestigd dient te worden. Het witte blok is door middel van LED te verlichten en geeft zodoende een bijzonder fraaie sfeer aan de keuken. De afzuigkap is verder voorzien van een inbouw unit met een vermogen van 497 m3/uur welke door middel van tiptoets bediening aan de onderzijde aangevoerd kan worden. Aangezien dit type design afzuigkap niet op een afvoer naar buiten kan worden aangesloten, is deze ZEN afzuigkap voorzien van een monoblock. Dit is een recirculatie systeem van hoogwaardige kwaliteit welke - dankzij de mogelijkheid van regenereren - jarenlang mee kan gaan.

Flat'Line eiland afzuigkappen

Hoogwaardig is de fraaie lijn Flat'Line afzuigkappen van Novy. Deze zijn niet alleen zeer strak vormgegeven, de afzuigkappen hebben ook nog eens een bijzonder hoog rendement en zijn in zeer veel verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Praktisch hierbij zijn ook de modellen welke met een externe motor of een motorunit op afstand kunnen functioneren. Zodoende 'verplaatst' u het geluid (de motor) naar een andere ruimte waardoor u tijdens het koken en verblijf in de keuken een veel stillere omgeving heeft.

De Flat'Line afzuigkappen beschikken verder over een hoogte van slechts 6 centimeter, hebben een eenvoudige Quick-fix montage systeem en zijn uitgevoerd met dimbare LED verlichting voor extra sfeer. Voor een optimale afzuiging hebben alle modellen randafzuiging.

ProLine

Een alternatief op de Flat'Line modellen is de ProLine. Deze serie is beperkt in aanbod en heeft een hoogte van 11 cm.

Prijstechnisch scherp geprijsde Salsa lijn

Als laatste vindt u binnen het assortiment eiland model afzuigkappen de betaalbare Salsa serie. Novy heeft hierbij niet zozeer ingeleverd op de kwaliteit van de afzuigkap, alleen gekozen voor een motor met een iets lager vermogen. Deze serie is zodoende nog steeds van een zeer goede kwaliteit, heeft een fraaie afwerking en is uitgevoerd met heldere LED verlichting. Indien u de Novy Salsa afzuigkappen voor recirculatie wilt gebruiken is er alleen een koolstoffilter set beschikbaar.