Novy vlakscherm afzuigkap


10 artikel(en)

10 artikel(en)

Topkwaliteit vlakscherm afzuigkap van Novy

Het merk Novy - voorheen onder de naam Itho verkocht - biedt een zeer degelijke vlakscherm afzuigkap uitgevoerd met de nieuwste technieken en zodoende onderscheidend in kwaliteit. Het merk is dé specialist op dit gebied, hetgeen tot uiting komt in de prestaties, afwerking en bedieningsgemak van de vlakscherm afzuigkap Daarnaast biedt een Novy vlakscherm afzuigkap een zeer breed assortiment met allerlei uitvoeringen waardoor aan bijna elke keuken een goede invulling gegeven kan worden.


Novy vlakscherm afzuigkappen

Indien u bovenkasten boven het kookgedeelte heeft zijn de mogelijkheden voor plaatsing van een afzuigkap beperkt. Werd vroeger nog wel eens gekozen voor een geintegreerde afzuigkap, tegenwoordig is de vlakscherm afzuigkap of de inbouw unit het beste alternatief.

Een vlakscherm afzuigkap kan in een ondiepe bovenkast geplaatst worden, waarbij de greeplijst vervolgens naar voren toe uitgetrokken kan worden. Door dit uittrekken ontstaat een grotere oppervlakte waarop de afzuiging plaats kan vinden en zal de afzuigkap automatisch starten. De Novy vlakscherm modellen zijn uitgevoerd met heldere LED verlichting, een sterk vermogen van de motor en een klep voor optimaal vangbereik.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1716 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5