3 artikel(en)

Een wasmachine van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux wasmachine is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.

Goede prijs/kwaliteit verhouding bij de Electrolux wasmachines

Het merk Electrolux is in Nederland op een prijsniveau net onder de Duitse merken Bosch, Siemens en AEG geplaatst. In dit prijssegment levert Electrolux een goed gespecificeerde wasmachine welke beschikt over diverse vooruitstrevende technieken. Het merk behoort tot hetzelfde huis als AEG en Zanussi en heeft zodoende jarenlang ervaring in de ontwikkeling van wasautomaten.

Electrolux wasmachines zijn leverbaar met 7, 8 en zelfs een 10 kg. trommel en beschikken over een eenvoudige bediening. Indien gewenst kunnen de wasmachines gecombineerd worden met bijpassende Electrolux drogers om zodoende een fraaie set te maken. Beide apparaten kunnen dan naast elkaar of - met een tussenstuk - op elkaar geplaatst worden.

Wasmachines met stoom programma's

Een aantal wasmachines van Electrolux beschikken over het SteamSystem welke voorzien is van het Woolmark Gold certificaat. Door dit systeem is het mogelijk uw wasgoed eenvoudig te ontkreuken en/of op te frissen. Ook is het hierdoor gemakkelijker te strijken. Deze aparte programma functies ontkreuken / opfrissen duren ongeveer 15 tot 20 minuten.