1 artikel(en)

Een droger van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux droger is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.

Interessant assortiment drogers

De verschillende wasdrogers van het merk Electrolux zijn stuk voor stuk goed gespecificeerd en bieden interessant functies welke u in de praktijk zeker kunnen helpen. Of het nu gaat om een afvoer, condens of warmtepompdroger: met het merk Electrolux kunt u hier een goede invulling aan geven. Het design van de drogers is daarbij afgestemd op de Electrolux wasmachines zodat u ook een fraaie set opstelling kunt samenstellen. Een aantal drogers van Electrolux beschikt over een DelicateCare functie voor het behoedzaam behandelen van wol, zijde en ander wasgoed welke alleen met de hand gewassen mag worden. Hierdoor blijven kleuren, zachtheid en vorm van uw wasgoed langer behouden.

Vulgewicht

Interessant binnen het assortiment wasdrogers van Electrolux is de grote verscheidenheid in vulgewicht. Zo is het grootste gedeelte leverbaar in 7 of 8 kg, maar biedt Electrolux ook een model met een vulgewicht van 10 kg. aan. Omdat een wasdroger niet direct meer stroom gaat verbruiken indien u een 10 kg. droger met 8 kg. wasgoed vult, kan deze optie best interessant zijn. Door te kiezen voor een grote droger heeft u namelijk het voordeel van meer ruimte - dus minder kreukvorming - maar kunt u tevens prettig uw beddengoed drogen.

Tip: de condensafvoerset

Handig bij de condens- en warmtepompdroger van Electrolux is de mogelijkheid voor aansluiting op een afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine. Met het condensafvoerset hoeft u niet meer na elke wasbeurt handmatig uw reservoir te legen, maar wordt het condenswater automatisch via de afvoer weggepompt.