Electrolux of Thomas wasmachine


3 artikel(en)

Thomas centrifuges

In vrijwel elke moderne wasmachine is een centrifuge functie geintegreerd. Toch kan een aparte centrifuge in veel gevallen nog erg handig zijn. Het merk Thomas biedt hier invulling aan met 3 centrifuges. Deze centrifuges verschillen in capaciteit, waarbij het topmodel uitgevoerd is in roestvrijstaal. Zo is er voor elke situatie invulling te geven aan u specifieke wensen.

Een Thomas centirfuge biedt daarnaast een eenvoudige bediening waarbij - na het sluiten van de klep - het programma automatisch gestart wordt. De uitloop van het water zit hoog zodat u eenvoudig een grote bak eronder kunt plaatsen.


Een wasmachine van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux wasmachine is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


De Schouw Witgoed heeft 1679 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10