Smeg onderbouw vaatwasser

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een onderbouw vaatwasser van Smeg

Een Smeg onderbouw vaatwasser onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg onderbouw vaatwasser aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg onderbouw vaatwasser is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Onderbouw vaatwasser met roestvrijstaal front

Het assortiment onderbouw afwasmachines van Smeg beschikt over een paar onderbouw modellen welke uitgevoerd zijn met een roestvrijstaal front. Deze vaatwassers kunnen ingebouwd worden in een keuken, op hoogte gesteld worden en de plint van uw keuken kan weer voor de vaatwasser geplaatst worden. Het design van het front is afgestemd op de andere roestvrijstalen apparaten uit de Classici lijn en is zodoende op fraaie wijze te combineren.

Retro jaren'50 vaatwassers

Bekend is Smeg van de fraai vormgegeven retro jaren '50 apparaten. In dit programma bevinden zich ook enkele onderbouw vaatwassers. Deze apparaten zijn leverbaar in verschillende kleuren en bieden zeer goede specificaties, een laag geluidsniveau en een zuinige energieklasse. Vanwege het kenmerkende design kunnen deze retro jaren 50 vaatwassers perfect gecombineerd worden met bijpassende Smeg koelkasten, gashaarden of zelfs klein huishoudelijke apparaten uit dezelfde serie.