Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Onderbouw vaatwasser met roestvrijstaal front

Het assortiment onderbouw afwasmachines van Smeg beschikt over een paar onderbouw modellen welke uitgevoerd zijn met een roestvrijstaal front. Deze vaatwassers kunnen ingebouwd worden in een keuken, op hoogte gesteld worden en de plint van uw keuken kan weer voor de vaatwasser geplaatst worden. Het design van het front is afgestemd op de andere roestvrijstalen apparaten uit de Classici lijn en is zodoende op fraaie wijze te combineren.

Retro jaren'50 vaatwassers

Bekend is Smeg van de fraai vormgegeven retro jaren '50 apparaten. In dit programma bevinden zich ook enkele onderbouw vaatwassers. Deze apparaten zijn leverbaar in verschillende kleuren en bieden zeer goede specificaties, een laag geluidsniveau en een zuinige energieklasse. Vanwege het kenmerkende design kunnen deze retro jaren 50 vaatwassers perfect gecombineerd worden met bijpassende Smeg koelkasten, gashaarden of zelfs klein huishoudelijke apparaten uit dezelfde serie.