Retro jaren '50 onderbouw vaatwasser nu ook in het wit

Artikel geplaatst op: 31-05-2018
Vanwege de grote vraag heeft Smeg het assortiment witte apparaten uitgebreid met de nieuwste toevoeging aan de collectie, de ST2FABWH-vaatwasser. Als nieuwe kleur van Smeg was een witte vaatwasser een must voor de volgende stap in de collectie. Dit deze in jaren '50 design vormgegeven afwasmachine is uniek voor de markt en heeft dezelfde zachte rondingen, bekend met andere items in het 50's retro style-assortiment.

Smeg ST2FABWH - de nieuwe witte onderbouw vaatwasser in retro jaren '50 stijlSmeg ST2FABWH - de nieuwe witte onderbouw vaatwasser in retro jaren '50 stijl

Specificaties ST2FABWH

De Smeg ST2FABWH beschikt over een A ++++ energielabel en biedt tegelijkertijd 10 verschillende programma's (waaronder crystal, eco, snel 27 minuten, delicaat en ultra snel) bij vijf verschillende temperaturen.

Met handige functies zoals een vertraagde timer optie (vertraagd tot 9 uur), planetair wassysteem (zorgen dat alle delen van de vaatwasser worden schoongemaakt tijdens de cyclus) en de FlexiZone-optie (wat betekent dat u de helft van de lading kunt wassen), is dit perfect voor kleinere huishoudens of koppels die misschien niet de volledige diensten van een familie-vaatwasser vereisen. De ST2FABWH heeft zoveel te bieden en demonstreert dat Smeg op de allerbeste, toonaangevende technologie van de toonladder staat voor een speels en doelgericht ontwerp.

De kleur wit

Wit is de nieuwste kleur in de collectie van 50's retro stijl-apparaten en blijkt populair te zijn. U kunt uw ST2FABWH combineren met een reeks kleine apparaten, FAB-koelkasten en het populaire Victoria-fornuis. Deze heldere, heldere kleurstelling is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistische esthetiek.

1 artikel(en)