Liebherr WSbl 5001-20 wijnkoelkast zwart

8 jaar garantie 8 JAAR GARANTIE
Bij aankoop van deze Liebherr ontvangt u - na registratie - 2 jaar volledig + 6 jaar extra zekerheid van Liebherr
Meer info

Belangrijke kenmerken

Kenmerken koel/vries
Met aparte wijn zone
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Bekijk specificaties

Liebherr GrandCru

GrandCru-wijnbewaarkasten bieden bewaaromstandigheden vergelijkbaar met die in een wijnkelder. Afhankelijk van uw wensen kan de temperatuur in het gehele interieur worden ingesteld op een temperatuur tussen de +5°C en +20°C, wat het apparaat uitermate geschikt maakt voor de langdurige opslag en rijping van wijnen. De geïntegreerde LED-verlichting presenteert de opgeslagen wijnen op een prachtige manier.

Meer opties

Beschrijving WSbl 5001-20

Lees verder

De Liebherr WSBL 5001-20 is een wijnkoelkast uitgevoerd in een hoogte van 169 cm. en geschikt voor plaatsing van 196 flessen wijn. Deze wijnkoelkast heeft een energieklasse E label en beschikt over een glazen vensterdeur met zwarte rand. Het interieur is uitgevoerd in het kenmerkende GrandCru klasse.

De WSBL 5001-20 beschikt over 1 compressor en 1 temperatuurzone. Daarnaast is deze wijnkoelkast voorzien van een overzichtelijk display en heldere weergave. Tel daarbij de aanwezigheid van systeem bij op en u heeft de beste wijnkoelkast welke u zich kunt wensen.

Elegant en functioneel
Deze elegante zwarte wijnbewaarkast is, met een temperatuurbereik van +5°C tot +20°C, geschikt voor alle wijnen. De temperatuur en de luchtvochtigheid (hoog of laag), is via het Touch & Swipe display in te stellen. De op de in hoogte verstelbare beukenhouten draagplateaus geplaatste wijnen zijn dankzij de LED plafondverlichting goed zichtbaar. Het temperatuuralarm, het FreshAir filter en de trillingsarme ophanging van de compressor zorgen ervoor dat uw wijn in alle rust kan rijpen. SmartDeviceBox is optioneel.


Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Rode en witte wijn op ideale drinktemperatuur.
Instelbare temperatuurzone

- Geschikt voor al uw wijnen.
Temperatuurbereik +5°C tot +20°C

- Regelbare luchtvochtgheid
Inschakelbare ventilator

- In alle rust bewaren.
Trillingsvrije ophanging compressoren

- Perfecte luchtkwaliteit
FreshAir koolfilter

- Optimaal benutten van de ruimte.
Beukenhouten draagplateaus

- Eenvoudig op de plaats te zetten
Transportwieltjes achter

- Hoorbare waarschuwing bij storing.
Optisch en akoestisch temperatuuralarm

- Ook geschikt voor minder vlakke vloeren.
Stelpoten

- Met links- of rechtsdraaiende deur.
Wisselbare deurscharniering

Info van fabrikant

Liebherr merk informatie Liebherr WSBL 5001-20 wijnkoelkast
Wijnbewaarkast GrandCru


Algemene informatie:
-

Specificaties

Kenmerken koel/vries
Met aparte wijn zone
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
1684 x 597 x 763 mm.
Productcode fabrikant
WSbl5001-20
Merk
Liebherr
Assortiment lijn
Liebherr GrandCru
Soort
wijnkoelkast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 6 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR wijnkoelkast zwart WSbl 5001-20. Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten komen in aanmerking voor 2+5 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Liebherr WPbl 5001-20

  2-4 werkdagen
  Energieklasse F
  Zonder vriesgedeelte
  Hoogte vrijstaand (cm): 168
  Zwart

Huidig product

 • Liebherr WSbl 5001-20

  2-4 werkdagen
  Energieklasse E
  Zonder vriesgedeelte
  Hoogte vrijstaand (cm): 168
  Zwart

Voor meer

Luxere Liebherr

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

8 jaar garantie 8 JAAR GARANTIE
Bij aankoop van deze Liebherr ontvangt u - na registratie - 2 jaar volledig + 6 jaar extra zekerheid van Liebherr
Meer info


Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl