Liebherr wijnkoelkasten met nishoogte 178 cm


3 artikel(en)

Top kwaliteit wijnkoelkast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr wijnkoelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr wijnkoelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr wijnkoelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr wijnkoelkast naar wens leverbaar is.


Een wijnkoelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een wijnkoelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm wijnkoelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm wijnkoelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm wijnkoelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de wijnkoelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de wijnkoelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.