Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Zeer sterk vertegenwoordigd

Op het gebied van koelen en vriezen is Samsung in Nederland een zeer sterke speler. Met fraai design, zeer goede specificaties en veel No-Frost modellen biedt Samsung een zeer goed aanbod. Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen, maten en designs goed op elkaar afgestemd om zodoende zo goed mogelijk invulling aan de wensen van de consument te geven.

Koel-vriescombinaties

De line-up van vrijstaande koelkast is breed en is leverbaar van ongeveer 400 tot 1200 euro. Alle modellen zijn voorzien van een laag energieverbruik, een fraai en praktisch interieur en een hele hoge isolatiegraad. Door verbeterd verbruik van isolatie materiaal heeft Samsung het zelfs voor elkaar gekregen om 20% meer inhoud te behalen, terwijl de buitenmaten gelijk gebleven zijn. De line-up is verder voorzien van slimme sensoren om een constante temperatuur te behouden. Veel modellen beschikken verder over het No-Frost systeem, waardoor het ontdooien van zowel koel- als vriesgedeelte tot de verleden tijd behoort.

Side-by-side modellen

Ook in het assortiment 'Amerikaanse koelkasten' is Samsung een belangrijke speler. De Samsung side-by-side koelkasten zijn scherp geprijsd, hebben een fraai design en voldoen aan de modernste ontwikkelingen. Het interieur is praktisch verstelbaar en uitgevoerd met glazen leggers, degelijke transparante vakken en meerdere zones voor het bewaren van groente en fruit. Het vriesgedeelte is volledig No-Frost en eveneens uitgevoerd met glazen leggers. Het aanbod biedt modellen met en zonder ijsdispenser, maar ook afwijkende modellen zoals een fraaie Frensh-door uitvoering.
No Frost

No Frost

Met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen van het ‘Multi Airflow’-systeem op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt ervoor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen op alle niveaus zorgen voor een constantere temperatuur, waardoor voedsel langer vers blijft. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.

De voordelen van No Frost:
- Geen vastzittende lades en geen laag ijs op producten
- Nooit meer ontdooien van je koelkast
- Energiebesparing
- Langer behoud van versheid
CoolSelect Plus

CoolSelect Plus

De CoolSelect Plus zone biedt ongekende flexibiliteit om allerlei verschillende gerechten en producten bij de optimale temperatuur te bewaren. Alles blijft hierdoor beter vers. Dit onafhankelijk geregelde compartiment verandert met één druk op de knop van diepvriesvak in koelgedeelte en andersom, met als optimale voorkeurstemperaturen 2°C, -1°C, -5°C of -23°C tot -15°C.
Digital Inverter Compressor

Handige functies

De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen - ‘aan’ en ‘uit’ -, werkt de Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en blijft je voedsel langer vers. Samsung geeft standaard 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.
Twin Cooling Plus

Twin Cooling Plus

De Twin Cooling Plus™ technologie koelt het vriesgedeelte en het koelgedeelte afzonderlijk. Samen met een nauwkeurige temperatuurregeling en onafhankelijke ventilators wordt een luchtvochtigheid gerealiseerd die je normaal eigenlijk alleen maar in winkels vindt, zodat zelfs bederfelijk voedsel in topconditie wordt gehouden en langer vers blijft.