Samsung koelkast


18 artikel(en)

18 artikel(en)

Een koelkast van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung koelkast biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung koelkast een zeer interessante optie.


Zeer sterk vertegenwoordigd

Op het gebied van koelen en vriezen is Samsung in Nederland een zeer sterke speler. Met fraai design, zeer goede specificaties en veel No-Frost modellen biedt Samsung een zeer goed aanbod. Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen, maten en designs goed op elkaar afgestemd om zodoende zo goed mogelijk invulling aan de wensen van de consument te geven.

Koel-vriescombinaties

De line-up van vrijstaande koelkast is breed en is leverbaar van ongeveer 400 tot 1200 euro. Alle modellen zijn voorzien van een laag energieverbruik, een fraai en praktisch interieur en een hele hoge isolatiegraad. Door verbeterd verbruik van isolatie materiaal heeft Samsung het zelfs voor elkaar gekregen om 20% meer inhoud te behalen, terwijl de buitenmaten gelijk gebleven zijn. De line-up is verder voorzien van slimme sensoren om een constante temperatuur te behouden. Veel modellen beschikken verder over het No-Frost systeem, waardoor het ontdooien van zowel koel- als vriesgedeelte tot de verleden tijd behoort.

Side-by-side modellen

Ook in het assortiment 'Amerikaanse koelkasten' is Samsung een belangrijke speler. De Samsung side-by-side koelkasten zijn scherp geprijsd, hebben een fraai design en voldoen aan de modernste ontwikkelingen. Het interieur is praktisch verstelbaar en uitgevoerd met glazen leggers, degelijke transparante vakken en meerdere zones voor het bewaren van groente en fruit. Het vriesgedeelte is volledig No-Frost en eveneens uitgevoerd met glazen leggers. Het aanbod biedt modellen met en zonder ijsdispenser, maar ook afwijkende modellen zoals een fraaie Frensh-door uitvoering.


De Schouw Witgoed heeft 1548 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.2 / 10