Samsung droger


5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een droger van Samsung

Het sterkst groeiende merk van de laatste jaren is Samsung. Dit merk combineert innovaties met een zeer scherpe prijsstelling. De Samsung droger biedt een zeer eenvoudige en overzichtelijk bediening gecombineerd met functionele oplossingen. Door ook zeer nadrukkelijk rekening te houden met het milieu heeft u met een Samsung droger een zeer interessante optie.


Sterk assortiment

Samsung biedt bij elke wasmachine een bijpassende droger aan, waarbij het zwaartepunt op de nieuwe Samsung warmtepompdrogers ligt. Het aanbod van Samsung bestaat uit een paar condensdrogers, geen afvoerdroger en een groot aantal warmtepompdrogers. Met de komst van de Crystal Blue lijn heeft Samsung nu ook drogers in dit design beschikbaar.

Condensdrogers

De condensdrogers van Samsung zijn leverbaar met 7 en 8 kg. vulgewicht. Naast een ruimte trommel beschikken de modellen over een grote vulopening, een condensafvoerset voor aansluiting van het reservoir op het riool en een zuinige energieklasse B label.

Warmtepompdrogers

De breide lijn warmtepompdrogers biedt een zuinige droger welke tot wel 50-60 % besparing oplevert ten opzichte van een normale condensdrogers. Het assortiment is leverbaar in diverse designs uitgevoerd met 7, 8 of zelfs 9 kg. vulgewicht. De topmodellen hebben het Crystal Blue design en beschikken verder over heldere interieur verlichting, een filter clean alarm en natuurlijk de nieuwe diamond drum trommel.