Zwart fornuis


1-28 of 108

1-28 of 108

Een fornuis in de kleur zwart

De kleur zwart bij een fornuis zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte fornuis ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

De kleur zwart is goed te combineren

Bij keukenapparatuur wordt - naast het bekende roestvrijstaal - steeds meer gebruik gemaakt van de kleur zwart. Daarbij wordt in sommige gevallen ook de combinatie met roestvrijstalen accenten in knoppen, grepen e.d. opgezocht. Een sterke eigenschap van een zwart fornuis is dat deze met vrijwel alle kleuren apparatuur en keukens te combineren is. Door toevoeging van roestvrijstalen accenten wordt daarbij ook de combinatie met andere rvs apparatuur in de keuken versterkt.

Let op: verschillende kleuren zwart

Omdat bij zwart de diepte van de kleur en de glansgraad (mat of hoogglans) belangrijk is, is het bijna altijd zo dat verschillende merken verschillende kleuren zwart gebruiken. Deze wetenschap is belangrijk indien u apparatuur van verschillende merken wilt gaan combineren in uw keuken. Een set bestaande uit een zwart fornuis, bijpassende achterwand en zwarte afzuigkap kan dan ook beter samengesteld worden van hetzelfde merk dan van verschillende merken.
De Schouw Witgoed heeft 1529 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.2 / 10