Falcon

Falcon Prof Deluxe 100 gas-elektro fornuis

Korte beschrijving

De Falcon Professional Deluxe 100 gas-elektro is een 100 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit strakke fornuis heeft een 5-pits kookgedeelte met daaronder drie verschillende soort ovens.
Lees verder

5-pits gas fornuis

Breedte
100 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties
De Falcon Professional Deluxe 100 gas-elektro is een 100 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit strakke fornuis heeft een 5-pits kookgedeelte met daaronder drie verschillende soort ovens.

Beschrijving

De Falcon Professional Deluxe 100 gas-elektro is een 100 cm. breed fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit strakke fornuis heeft een 5-pits kookgedeelte met daaronder drie verschillende soort ovens.

Het strakke design wordt benadrukt met de vlakke deuren, de robuuste grepen en de grote knoppen op het bedieningspaneel. Fraai daarbij zijn ook de gietijzeren pandragers welke vanwege het stoere karakter zorgen voor een benadrukking van het design.

Kookgedeelte
Bovenop het fornuis liggen vijf branders welke allemaal beschikken over automatische vonkontsteking en thermokoppel vlambeveiliging. Als de knop opengedraaid wordt, wordt de vlam automatisch ontstoken. En mocht tijdens het koken deze vlam weer uitwaaien, dan wordt het gas ter beveiliging automatisch afgesloten.

Verschillende ovens voor verschillende bereidingen
De Falcon Professional Deluxe 100 gas-electro heeft drie verschillende ovens met allemaal specifieke eigenschappen. Daarmee kan - op basis van het gerecht en de gewenste bereiding - de geschikte oven gekozen worden. LInksboven bevindt zich een grill oven, linksonder een multifunctionele oven en rechts een hetelucht oven. De multifunctionele oven linksonder beschikt over de oven functies hetelucht, onder/bovenwarmte en grill welke ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Het fornuis is verder voorzien van een LED tijdschakelklok en heeft mantelkoeling. Daarmee kan het fornuis zonder problemen strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden.


Productinfo van fabrikant

Falcon Professional Deluxe 100 gas-elektro fornuis

Kookgedeelte:
- 1 kleine brander van 1,0 kW
- 2 normaal branders van 1,7 kW
- 1 sterkbrander van 3,0 kW
- 1 wokbrander van 3,5 kW
- automatische vonkontsteking in de knoppen
- thermokoppel vlambeveiliging
- gietijzeren pandragers

Oven linksboven:
- Grill oven
- Soepel uitschuifbare Glide-out grill

Oven linksonder:
- Multifunctionele oven met Ontdooien, heteluchtoven, hetelucht met grill, combinatieoven, traditionele/conventionele oven (kookelementen boven en onder), boven element, onder element.
- Inhoud oven links: 69 liter
- Energieklasse oven links: A
- Uitgevoerd met glas in deur

Oven rechts:
- Hetelucht oven
- Inhoud oven rechts: 81 liter
- Energieklasse oven rechts: A
- Uitgevoerd met dichte deur

Afmetingen:
- Breedte: 1000 mm.
- Diepte: 600 mm.
- Totale hoogte (incl. bovenblad): 900 - 925 mm. (instelbaar m.b.t. poten)

Aansluitwaarde elektrisch: 8,8 kW

Specificaties

Breedte
100 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Falcon
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
69 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
81 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
8,80
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON fornuis Professional Deluxe 100 gas-elektro ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc