Pelgrim fornuis


7 artikel(en)

7 artikel(en)

Een fornuis van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim fornuis u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim fornuis u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim fornuis mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Breed assortiment

Pelgrim heeft een breed aanbod fornuizen welke grofweg te verdelen is in twee lijnen. Een 'traditioneel' assortiment van 60 cm. brede fornuizen en een 'design' assortiment van 90 cm. en bredere fornuizen. De traditionele lijn fornuizen is uitgevoerd in de kleur wit of roestvrijstaal, terwijl de lijn bredere fornuizen in roestvrijstaal of antraciet/zwart geleverd worden.

Traditionele lijn fornuizen

De onlangs geheel vernieuwde serie traditionele fornuizen is 60 cm. breed en is uitgevoerd in een hoogte van 90 cm. Daarmee onderscheiden deze fornuizen zich ten opzichte van andere merken met traditionele fornuizen welke over het algemeen 85 cm. hoog zijn. De Pelgrim fornuizen zijn verder voorzien van een handige opberglade onder de oven, een ruime XL oven inhoud, een uitneembare ovenruit een een praktische en ruime indeling van het kookgedeelte. De meeste modellen zijn uitgevoerd met een gas kookgedeelte, maar Pelgrim heeft ook enkele modellen met een inductie kookvlak.

Design lijn fornuizen

De bredere fornuizen onderscheiden zich in een stoer uiterlijk welke in roestvrijstaal of antraciet geleverd kunnen worden. De 90 cm. brede modellen zijn leverbaar met een enkele of dubbele oven, terwijl de bredere Pelgrim fornuizen alleen met meerdere ovens uitgevoerd worden. Handig hierbij zijn de zuinige en ruime ovens welke dankzij een ventilator redelijk snel op temperatuur gebracht kunnen worden. De fornuizen zijn verder voorzien van handige opbergruimte onder de oven(s) en mogen strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Daarmee kunnen deze Pelgrim fornuizen ook fraai in een kookeiland worden geïntegreerd.

Bijpassende Pelgrim afzuigkappen

Pelgrim heeft bij haar fornuizen ook een brede serie bijpassende lijn Pelgrim afzuigkappen. Deze lijn sluit in kleur en afmetingen naadloos aan bij de verschillende fornuizen. Op basis van uw persoonlijke situatie zijn daarbij modellen verkrijgbaar met een normaal of extra hoge afzuigcapaciteit. Voor woningen met mechanische ventilatie heeft Pelgrim motorloze afzuigkappen in het assortiment.


De Schouw Witgoed heeft 1674 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10