Smeg domino kookplaten met Downdraft afzuiging

Artikel geplaatst op: 02-08-2019
Om ongewenst stoom en ongewenste geuren tijdens het koken af te voeren, is een afzuigkap onmisbaar. Een noodzaak in de keuken. Maar hoewel ze functioneel zijn, kunnen afzuigkappen vaak ook een doorn in het oog zijn. Een afzuigkap is vaak een lelijk blok in uw keuken dat u liever kwijt dan rijk bent. Met dit in gedachten is Smeg aan de gang gegaan met de ontwikkeling van de nieuwste toevoeging aan de afzuigkappen reeks: Smeg's eerste domino-kap, de KDH12WLD

Ontdek de nieuwe ruimtebesparende downdraft afzuigkap van Smeg


De afzuigkap uit de Slimline kan dankzij het smalle ontwerp van slechts 115 mm breed perfect tussen twee domino-kookplaten worden geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is de montage achter een grotere kookplaat, afhankelijk van die grootte. Doordat u geen afzuigkap meer boven de kookplaat nodig heeft, kunt u die ruimte gebruiken voor kastruimte, of vrij laten voor een opener en ruimer beeld van uw keuken.

De Smeg Downdraft afzuigkap is afsluitbaar De Smeg Downdraft afzuigkap is half te openen De Smeg Downdraft afzuigkap is volledig te openen


De KDH12WLD kap beschikt over eenvoudig te gebruiken touch bediening en een digitaal display met heldere witte LED's. Eenmaal ingeschakeld, opent de klep van de kap automatisch. Klaar voor gebruik. Bij uitschakeling wordt de kap automatisch weer gesloten. Dampen die tijdens het koken ontstaan, worden rechtstreeks vanuit de pan het afzuigdeel ingetrokken. De KDH12WLD is in te stellen op een van de 3 beschikbare snelheden of, voor nog snellere resultaten, kan de intensieve stand worden geselecteerd. Dit in combinatie met een zeer efficiënt en geluidsreducerend systeem, biedt snelle en stille resultaten.

De Smeg KDH12WLD werkt met meerdere pannen tegelijk


Het oppervlak van de domino-kap is gemaakt van duurzaam en duurzaam Schott ceran®-glas. U kunt de afzuigkap gebruiken voor afzuiging naar buiten, of voor recirculatie, waarbij de lucht wordt gefilterd en de schone lucht weer de kamer in wordt geblazen. Wat u wilt. Andere voordelen zijn onder meer; vaatwasmachinebestendige metalen vetfilters, filteralarm, automatische uitschakeling en een indrukwekkende A+ -energiewaarde .

Met de Smeg KDH12WLD kunt u uw pannen gewoon over de afzuiging bewegen


De Domino-kappen hebben een volledig vlak ontwerp waardoor pannen gemakkelijk van de ene naar de andere kookplaat kunnen worden verplaatst.

Ook vanaf een grillplaat zuigt deze Smeg downdraft perfect af


De KDH12WLD coördineert het beste van de esthetiek van Dolce Stil Novo. Plaatsing van deze downdraft afzuiging kan tussen gas-, inductie- of gemengde brandstofkookplaten. Hierdoor heeft u een grote flexibiliteit is het samenstellen van uw kookplaat. Het resultaat zal een naadloos ontwerp zijn, elegant in uw keuken, voor nog meer kookplezier.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.