Smeg KD90HAE afzuigkap

wand model, antraciet

4.5/5  (1 ingevulde reviews)

  Belangrijke kenmerken

  Afzuigcapaciteit (m3)
  820,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  90,00
  Energieklasse
  Energieklasse A+
  Bekijk specificaties

  Smeg Classici lijn

  De Classici serie is de eerste esthetische lijn die, in samenwerking met architect Guido Canali, is ontworpen door Smeg en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn en zijn terug te vinden op alle Classici apparaten, waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.
  Bekijk Classici assortiment

  Ervaring klant

  Mooie afzuigkap. Makkelijk schoon te maken. Maakt wel een beetje veel lawaai als je de afzuigkap lang aan hebt staan. Maar daarentegen zuigt hij alle kooklucht op. Zeer tevreden.

  J. uit Arnhem

  Bekijk reviews

  Alle opties weergeven

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg KD90HAE is een wandmodel afzuigkap van 90 cm. breed uitgevoerd in de kleur antraciet. Deze kegelvormige afzuigkap heeft een zeer laag geluidsniveau en is voorzien van een afzuig capaciteit van 820 m3/uur.

  De afzuigkap beschikt verder over zuinige LED verlichting, een energieklasse A+ label en 3 roestvrijstalen vetfilters welke eenvoudig in de vaatwasser te reinigen zijn.

  De bediening van de KD90HAE bevindt zich aan de rechter zijde (twee SMEG Classici knoppen). De ene knop is geschikt voor het bedienen van de verlichting, terwijl met de andere knop het vermogen verdeeld kan worden over vier snelheden.

  Info van fabrikant

  Smeg afzuigkap KD90HAE
  Schouwkap 90 cm
  Antraciet
  Energielabel A+


  - 1 motor, 4 snelheden
  - “Intensief” functie
  - Capaciteit UNI-EN-61591: 288 m³/u (stand 1), 781 m³/u (Intensief)
  - Capaciteit P0: 815 m³/u
  - LED verlichting (2 x)
  - Rvs vetfilters
  - Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 48 dB(A) (stand 1), 72 dB(A) (Intensief)
  - Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
  - Jaarlijks energieverbruik: 40,3 kWh/ a
  - Hydrodynamische-efficiëntieklasse: A
  - Verlichtingsefficiëntieklasse: A
  - Vetfilterefficiëntieklasse: C
  - Aansluitwaarde: 277 W

  Bijpassende accessoires:

  FLT6 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  820,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  90,00
  Energieklasse
  Energieklasse A+
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8017709243616
  Merk
  Smeg
  Assortiment lijn
  Smeg Classici
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Antraciet
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Schouw model
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

  Garantie

  Op een SMEG afzuigkap antraciet KD90HAE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

  Reviews (1)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Sorteer op wijzig sorteer volgorde

  1 review(s)

  per pagina
  Prijs / kwaliteit
  Design / vorm
  Gebruiksgemak
  Prestaties

  Werkt uitstekend

  Mooie afzuigkap. Makkelijk schoon te maken. Maakt wel een beetje veel lawaai als je de afzuigkap lang aan hebt staan. Maar daarentegen zuigt hij alle kooklucht op. Zeer tevreden.

  Beoordeeld door op 13 december 2021

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Voor meer

  Luxere Smeg

  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag