Smeg KT100BLE afzuigkap

wand model, zwart

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  820,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  100,00
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Bekijk specificaties

  Smeg Victoria lijn

  De Victoria serie worden gekenmerkt door tijdloos klassiek design, waarbij aandacht is voor het kleinste detail, zoals het Smeg logo in retro stijl. Ook de speciale chromen bedieningsknoppen en handvaten geven de producten een bijzondere uitstraling. Exclusief ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen kenmerken de producten uit de Victoria lijn van Smeg.
  Bekijk Victoria assortiment

  Alle opties weergeven

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg KT100BLE is een zwarte wandmodel afzuigkap uit de Victoria serie uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Deze design afzuigkap van 100 cm. breed heeft de kenmerkende chromen accenten in de letters SMEG, de stanggreep aan de voorzijde en de knoppen.

  De afzuigkap heeft een vermogen van maximaal 820 m3/uur welke in 4 snelheden in te stellen is. Met de intensief functie kunt u de afzuigkap op maximaal vermogen laten afzuigen. Praktisch verder is de eenvoudige bediening met twee draaiknoppen waarmee ook de LED verlichting ingeschakeld kan worden.

  De KT100BLE is verder voorzien van een afvoer van 150 mm. welke voorzien is van een terugslagklep.

  Info van fabrikant

  Smeg afzuigkap KT100BLE
  Wandschouwkap 100 cm
  Zwart
  Energieklasse A


  - 1 motor, 4 snelheden
  - “Intensief” functie
  - Capaciteit UNI-EN-61591: 334 m³/u (stand 1), 787 m³/u (Intensief)
  - Capaciteit P0: 820 m³/u
  - LED verlichting (2 x)
  - Aluminium vetfilters
  - Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 51 dB(A) (stand 1), 73 dB(A) (Intensief)
  - Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
  - Aansluitwaarde: 277 W


  Bijpassende accessoires:

  FLT6 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  820,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  100,00
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8017709244033
  Merk
  Smeg
  Assortiment lijn
  Smeg Victoria
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Zwart
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

  Garantie

  Op een SMEG afzuigkap wand zwart KT100BLE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Voor meer

  Luxere Smeg

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag