Scherp geprijsde inbouw afzuigkappen met randafzuiging

Artikel geplaatst op: 16-01-2014 | update datum: 05-07-2015
Het Duitse topmerk Kuppersbusch introduceert twee zeer interessante afzuigkappen. Dit betreft twee inbouw units afzuigkappen welke dankzij het quick bevestigingssysteem eenvoudig in een zelf getimmerde schouw te monteren zijn.

KUPPERSBUSCH introduceert zeer interessante inbouwunit afzuigkappen
KUPPERSBUSCH introduceert zeer interessante inbouwunit afzuigkappen


Hoge afzuigcapaciteit en randafzuiging

Beide inbouw Kuppersbusch afzuigkappen zijn uitgevoerd met een zeer hoge capaciteit van 816 m3 / uur. Dit hoge vermogen in combinatie met de aanwezigheid van randafzuiging zorgt voor een zeer goed resultaat.

Bij afzuigkap met randafzuiging wordt een soort gordijn functie om het kookgedeelte heen 'geworpen'. Kooklucht maakt van zichzelf een omgekeerde kegelvormige beweging en waaiert daarmee uit. Door de aanwezigheid van randafzuiging wordt de efficiënte geconcentreerd op de randen van de afzuigkap. Door de uitwaaiende kooklucht wordt deze hier snel in de luchtstroom opgepakt, hetgeen een rendementsverbetering van ruim 26% teweeg brengt.

Tiptoetsbediening en LED verlichting

Naast een zeer goede afzuiging is ook veel detail besteed aan de bediening van de afzuiging. In het midden gecentreerd bevinden zich vijf knopjes, waarbij u de 4 verschillende vermogensstanden in kunt stellen. Praktisch hierbij is dat de tiptoetsen oplichten om de bediening prettig te laten verlopen.

Tevens kunt u met deze bediening de LED verlichting activeren. Een energiezuinige optie met een lange levensduur.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.