27 artikel(en)

27 artikel(en)

Verschillende modellen

Bosch biedt een zeer breed assortiment welke in verschillende maten en kleuren is uitgevoerd. Naast de meest verkochte witte modellen biedt Bosch ook een aantal afwasmachines in het roestvrijstaal en in de kleur rvs-look. Beide modellen zijn perfect te combineren in moderne keukens en geven een fraaie combinatie met andere rvs / rvs-look apparaten. Daarnaast biedt Bosch ook vaatwassers met afwijkende maatvoering. Naast een 45 centimeter breed model - een smalle vaatwasser voor kleinere keukens - heeft Bosch ook een aantal compacte modellen. Deze vaatwassers hebben een enkele korf en zijn geschikt voor kantoren, winkels etc.

Plaatsing van een vaatwasser onder het aanrecht

Indien u voornemens bent de vaatwasser onder het aanrecht te plaatsen dan heeft u hiervoor twee mogelijkheden:
1. Een vrijstaande afwasmachine waarbij u desgewenst het bovenblad afhaalt en vervolgens onder het aanrecht schuift. Daarbij kunt u overwegen de vaatwasser op blokken te zetten om deze daarmee tegen de onderkant van het aanrecht te plaatsen. Nadeel van deze optie is echter wel dat de plint van de keuken - vanwege de diepte van de vaatwasser - niet voor de plint van de vrijstaande vaatwasser geplaatst kan worden.
2. Een onderbouw vaatwasser is vergelijkbaar met een inbouw vaatwasser, maar dan uitgevoerd met een vaste deur in wit of roestvrijstaal. Voordeel van dit model is dat deze via het potensysteem eenvoudig onder het aanrecht geplaatst kan worden. Daarnaast kan bij een onderbouw model de plint van de keuken weer strak voor de keuken geplaatst worden.

Een Bosch vaatwasser kopen

Indien u overweegt een Bosch vaatwasser aan te schaffen dan is het belangrijk rekening te houden met een aantal aspecten. Naast het design van de vaatwasser is het goed te weten dat er vaatwassers met een kunststof bodem en vaatwassers met een volledig roestvrijstalen kuip zijn. Deze laatste uitvoering is de alom bekende welke al jaren door elk merk gevoerd wordt, de eerste optie - de vaatwasser met kunststof bodem van de kuip - is een variant welke sinds enkele jaren op de markt is. Om vaatwassers voor een concurrerende prijs te kunnen leveren is voor deze optie gekozen.