Bosch onderbouw vaatwasser

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Een onderbouw vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch onderbouw vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch onderbouw vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch onderbouw vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


De nummer 1 in vaatwassers

Het merk Bosch is in Nederland de nummer 1 op het gebied van vaatwassers. Door een degelijk product te voorzien van goede specificaties en een concurrerende prijs biedt Bosch de formule die veel mensen aanspreekt. De vaatwassers van Bosch onderscheiden zich in een flexibele en degelijke indeling welke - afhankelijk van het model - beschikt over een in hoogte verstelbare bovenkorf, neerklapbare bordensteunen en eventueel een besteklade. Daarmee kan de indeling naar wens ingedeeld worden.

Handige programma's

De onderbouw modellen van Bosch zijn verder uitgevoerd met een bediening op de voorzijde waarbij het programma ingesteld kan worden, de starttijd met 1 tot 24 uur kan worden uitgesteld en de resterende looptijd van het programma kan worden afgelezen. Afhankelijk van het model is de afwasmachine uitgevoerd met een VarioSpeed functie voor snel afwassen met behoud van resultaat en een Automatisch programma. Bij dit programma kiest de vaatwasser - aan de hand van de vuilheidsgraad van het water - de beste temperatuur en de daarbij benodigde tijdsduur van het programma.

Assortiment Bosch onderbouw vaatwassers

In het assortiment van Bosch zijn diverse onderbouw modellen beschikbaar. Het merendeel hiervan is uitgevoerd met een volledig roestvrijstaal front, maar Bosch beschikt ook nog over een model met een witte voorzijde. Voordeel van de Bosch vaatwasser is het eenvoudig verstelbare potensysteem. Via een schroef aan de voorzijde kan de vaatwasser eenvoudig strak onder het aanrecht ingebouwd worden. Na plaatsing en aansluiting van de slangen kan de plint van de keuken weer voor de vaatwasser geplaatst worden.