Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Quooker kokend water kraan

1-16 of 35

1-16 of 35

De kokend water kraan zorgt voor gemak in uw keuken

Keukenkranen en kokend water kranen vormen een steeds belangrijk onderdeel in de keuken. Deze mengkranen bieden dan ook steeds meer mogelijkheden. Zowel wat design betreft, als wat betreft de mogelijkheden. Met direct kokend water heeft u daarbij niet alleen het comfort, maar ook de besparing van energie. Praktisch zijn ook de 3-in-1 kokend water kranen welke - naast kokend water - ook gewoon koud en warm water bieden. Een all-in-one oplossing voor iedere keuken.

Quooker, de kokendwaterkraan pionier in Nederland

Op het vlak van kokend water kranen zijn diverse aanbieders actief. Aan de basis staat het merk Quooker. Zij hebben de kokend water kraan groot gemaakt in de Nederlandse keuken en hebben de laatste jaar diverse innovaties uitgebracht. Zo zijn er Quooker kokend water kranen welke - naast het geven van kokend water - ook warm water en koud water via hetzelfde boiler systeem kunnen geven. Daarmee kunt u uw huidige keukenkraan vervangen voor een all-in-one kraan en heeft u dus niet meer een aparte keukenkraan en een aparte kokend water kraan nodig.

Floww, een alternatieve kokendwater kraan

Naast Quooker is sinds kort ook een zeer interessant merk beschikbaar: Floww. Dit merk is voort gekomen uit Itho Daalderop en heeft zodoende jaren lang ervaring in het ontwikkelen van boilers en keukenkranen. Met de herpositionering van Itho als merk in Nederland is besloten de kokend water kranen in een apart merk onder te brengen. Floww kokend water kranen zijn prijstechnisch voordeliger dan Quooker en bieden nog meer mogelijkheden. Zo heeft dit merk ook gefilterd water in de all-in-one kokend waterkranen ondergebracht. Op korte termijn worden hier ook gekoeld water en gekoeld gefilterd water aan toegevoegd. Daarnaast biedt Floww de electronisch variant welke eenvoudiger is in bediening, ook geschikt is om snel een kan of pan van 1,5 liter mee te vullen en via een LED ring duidelijk aangeeft of de kraan koud of warm water geeft.