Quooker kokend water kraan


1-28 of 32

1-28 of 32

Direct kokend water van Quooker

De Quooker kokend water kraan is een zeer praktisch aanvulling voor iedere keuken. Beschikt op elk moment over kokend water en u wint tijd, bespaart energie en wint op comfort. Quooker biedt met de Fusion lijn nu ook 3-in-1 keukenkranen: met 1 kraan koud, warm en kokend water tappen. Fraai in uw keuken, kind veilig en onvoorstelbaar praktisch.


Quooker kokend waterkranen nu ook in het zwart

De Fusion kokend waterkranen van Quooker zijn nu oko leverbaar in het zwart. Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Desgewenst kunt u deze online bestellen op onze website door de kleur 'Zwart' aan te klikken. Meer informatie over deze nieuwe uitvoering vindt u op onderstaande video:Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5