1-36 of 121

1-36 of 121

Retro jaren 50

De lijn klein huishoudelijke apparaten van Smeg is uitgevoerd in de kenmerkende retro jaren 50 stijl. Deze komt tot uitting in de chromen accenten, de weergave van de letters SMEG op het apparaat, de vormgeving en de kenmerkende kleuren. Zo is de hele serie leverbaar in de kleuren rood, creme, zwart, blauw, groen, roze en chroom / zilver. Deze kleuren komen overeen met de kleuren van de andere apparaten uit de retro jaren 50 lijn waardoor combinatie met een retro vaatwasser, koelkast, oven, wasmachine of zelfs een gashaard zeer interessant is.

Waterkoker

De lijn Smeg waterkokers zijn uitgevoerd in twee modellen. Beide hebben een inhoud van 1,7 liter en beschikken over een indicatie van de hoeveelheid water. Het basis model (KLF03) heeft een automatische uitschakeling indien het kookpunt van het water bereikt is. Bij de luxere uitvoering (KLF04) is het mogelijk om een variabele temperatuur te kiezen. Daardoor kan water ook op andere temperaturen verhit worden, hetgeen interessant kan zijn met koken of bij de bereiding van thee.

Blender

Smoothies en dergelijke worden steeds vaker thuis zelf gemaakt. Met de nieuwe lijn Smeg blenders kan hieraan goed invulling gegeven worden. Deze blender beschikt over een inhoud van 1,5 liter en heeft een toerental van maar liefst 18000 omwentelingen !

Broodrooster

Naast de waterkoker is ook de Smeg broodrooster in twee uitvoeringen leverbaar. Een standaard model (TSF01 serie) welke geschikt is voor twee boterhammen en een grotere uitvoering (TSF02 serie). De broodrooster beschikken over handige kruimellades. Desgewenst kan een tosti of broodjes opwarmrek besteld worden op zodoende specifieke bereidingen uit te voeren.

Keukenmachine

Het assortiment klein huishoudelijk wordt gecomplementeerd met de Smeg keukenmachine. Deze geweldenaar heeft een roestvrijstalen mengkom uitgevoerd met een inhoud van 4,8 liter en beschikt over 10 instelbare snelheden.