Pelgrim 8-serie ovens behorend tot de Mooi Samen lijn

Artikel geplaatst op: 03-10-2017 | update datum: 05-10-2017
Vol trots presenteert Pelgrim de nieuwe 8-serie in de Mooi Samen lijn. De nieuwe lijn ovens is voorzien van een TFT kleurendisplay met draai- en drukknop. De frisse kleuren en heldere beelden geven de lijn een moderne, frisse uitstraling. Daarnaast zijn de apparaten voorzien van alle gebruikersgemakken en zijn ze mooi met elkaar te combineren.

Ontdek de nieuwe 8-serie inbouw ovens van Pelgrim. Mooi samen te combinerenOntdek de nieuwe 8-serie inbouw ovens van Pelgrim. Mooi samen te combineren


Juiste combinatie van design en functionaliteit

Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens.

Perfect te combineren

Het dashboard van de 45 en 60 cm nis apparaten met LCD of TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen. Zo creëert u een prachtig panorama effect in uw keuken. De 45 en 60 cm nis apparaten met 2 knopsbediening zijn enkel verticaal te combineren. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in karakteristiek matzwart; zo krijgt uw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling.

Bedieningsgemak staat voorop

Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor drie manieren waarop de Pelgrim apparaten worden bediend.

2 knops-bediening

Met de apparaten van Pelgrim met draaiknoppen selecteert men heel eenvoudig de gewenste stand. Met de linker knop wordt de functie gekozen en met de rechter de tijd, temperatuur of vermogen. Makkelijker kan niet.

LCD display met centrale knop

Kiest u voor apparaten met een LCD display, dan navigeert u met de centrale draai- en drukknop, ondersteund door touch control, heel gemakkelijk door het menu en selecteer je de gewenste functie. Deze zogenaamde ‘intuitieve bediening’ laat direct zien wat een bepaalde functie betekent, hoe lang een gerecht in de oven staat of je leest er een van de voorgeprogrammeerde bereidingen op af. De informatie op het scherm is zeer uitgebreid, maar niet ingewikkeld.

TFT display met centrale knop

De TFT display met centrale knop werkt op dezelfde manier als het LCD scherm. Bij deze bediening wordt u aan de hand van heldere frisse foto’s en teksten op het kleurenscherm door het menu geleid. Hierdoor zijn de instellingen en mogelijkheden nauwkeurig af te lezen. Zo ziet u precies wat u doet. Gemak met de techniek van nu. Perfect voor wie van eigentijds design houdt.

Pelgrim 8-serie ovens behorend tot de Mooi Samen lijnPelgrim 8-serie ovens behorend tot de Mooi Samen lijn


Bijzondere eigenschappen

Pelgrim is thuis in elke keuken. Onze jarenlange kennis en ervaring én de wensen van onze gebruikers hebben geleid tot een lijn waarbij design, innovatieve techniek, gebruiksgemak en duurzaamheid hand in hand gaan. Al onze apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Maar we hebben nog meer bijzondere eigenschappen:

XL inhoud

De compact-lijn (45 cm nis modellen) heeft bovendien de grootste bakinhoud van de markt. Oplopend tot wel 55 liter! In de 60 cm nis modellen loopt de inhoud op tot 75 liter en daarbij kunt u in deze ovens op 5 verschillende niveaus bakken. Tegelijkertijd bakken is op 3 niveaus mogelijk, dus een pizza avond voor al uw vrienden behoort dus tot de mogelijkheden.

Softclose ovendeur

Alle ovens uit de nieuwe 8-serie zijn uitgerust met softclose. Laat u de deur los, dan vangt het softclose-systeem de deur op om vervolgens fluisterzacht te sluiten.

Vlekvrij RVS

Het RVS dat we bij Pelgrim gebruiken is vlekvrij. Dus nooit meer vette vingerafdrukken of andere vlekken op de deur. Alle vlekken zijn eenvoudig te verwijderen en zo houdt u tijd over om van de keuken te genieten.

Stoomschoon of Pyrolyse

Met een stoomschoonprogramma heeft u vrijwel geen omkijken meer naar het schoonmaken van uw (combi-) magnetron of oven. In ca. 30 minuten stoomt het programma al het vuil los wat daarna makkelijk te verwijderen is met een doekje. Voor een nog grondigere reiniging kiest u voor een oven met pyrolysefunctie. Deze verandert het hardnekkigste vuil op hoge temperatuur (465-500 °C) in as. Daarna kunt u de binnenruimte eenvoudig reinigen met een vochtige doek.

Koele ovendeur

Al onze ovens hebben een deur die koel blijft aan de buitenkant. De binnenruit is volledig glad en eenvoudig te reinigen. Ook is de binnenruit zonder gereedschap makkelijk uit te nemen voor een grondigere reiniging.

Insteekniveaus

Onze ovens hebben vier of vijf insteekniveaus, afhankelijk van de nismaat. U kunt dus op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. De nieuwe oven met nismaat 60cm is voorzien van 2 telescoopgeleiders, hierdoor zijn bakplaten heel makkelijk in en uit de oven te halen. Daarnaast zijn de zijrekjes uitneembaar zodat de oven ook makkelijk schoon te houden is.

5 artikel(en)