pelgrim logo

Pelgrim keuken apparatuur


Het van oorsprong Nederlandse merk Pelgrim is al jarenlang een begrip voor fornuizen en inbouw keukenapparatuur. Enige jaren geleden heeft Pelgrim hier een volledige lijn vrijstaande apparaten aan toegevoegd. Met een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs heeft Pelgrim zich sterk gevestigd boven het middensegment van de markt. Het assortiment omvat een breed pakket van de meest gevraagde producten als kookplaten en vaatwassers, maar ook bijzondere apparaten zoals combi-stoomovens.

Omdat u op Pelgrim 5 jaar garantie ontvangt is dit merk zeer interessant indien u op zoek bent naar een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Pelgrim producten:

Contactgegevens Pelgrim :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ  DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA  DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 88 21 100
F: (026) 88 21 110

W:
E: info@pelgrim.nl

Service dienst:
T: (0900) 55 50 003


Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim keuken apparatuur

Het design van Pelgrim keuken apparatuur is vernieuwend en strak en biedt zodoende in zowel een moderne strakke als ook een iets klassiekere keuken een fraaie oplossing. PELGRIM inbouw apparatuur is leverbaar in het roestvrijstaal, maar bijvoorbeeld ook in het zwart. Fraai is de Best of Seven lijn waarbij een oven, magnetron, stoomoven, koffiemachine, combi-magnetron, oven met magnetron en combi allemaal over exact hetzelfde design beschikken en uitgevoerd zijn in een nishoogte van 45 cm. Een prachtige line-up welke naast elkaar of boven elkaar geheel naar eigen wens ingevuld kan worden.

Pelgrim vrijstaande apparaten

Vrijstaande apparatuur

Met een vergelijkbaar uitgangspunt van goede kwaliteit en betaalbare prijs heeft Pelgrim ook een brede lijn vrijstaande apparaten. Opvallend zijn de retro jaren 50 koelkasten welke leverbaar zijn in rood, zwart, bruin, wit of creme. Ook het assortiment wassen en drogen is van een goede kwaliteit en daarnaast ook nog eens goed gespecificeerd. Een ook de vrijstaande producten worden - met uitzondering van de magnetrons - geleverd met 5 jaar Pelgrim kwaliteitsgarantie. Kortom: met Pelgrim combineert u een fraai design en goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Keukenapparaten worden gebouwd om elke dag opnieuw te gebruiken. En dat gebruiken moet dan ook heel eenvoudig zijn. Pelgrim kiest er bewust voor om een splitsing te maken in het assortiment. Enerzijds een lijn met zeer eenvoudig te bedienen apparaten, vaak met behulp van knop bediening. Anderzijds een toplijn met een TFT display welke weer eenvoudig te bedienen is doordat het menu allerlei gerechten kent. Dit menu helpt je vervolgens stapsgewijs om de bereiding tot een perfect resultaat te brengen. Het menu zelf is daarbij misschien iets spannender om te bedienen, maar de mogelijkheden maakt het uiteindelijk weer simpel.Wat vinden klanten van Pelgrim?


PELGRIM afzuigkap rvs BSK661RVS

Werkt prima!
Zeer tevreden met deze aankoop.

Beoordeeld door W.Pickard op 24-10-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand rvs PK454RVS

Echte aanraders, maar klein puntje van aandacht
Omdat dit de enige kookplaat is die de knoppen aan de voorkant heeft is de keuze hierop gevallen en hebben we deze gekocht. De keuze van vrijstaande modellen is erg beperkt.Er is 1 minpuntje namelijk de pannendragers. Deze zijn niet recht. Van de fabrikant hebben we nieuwe gekregen, zonder enig probleem dus goeie service! Maar ook deze zijn niet recht, met als gevolg dat als je in de pan aan het roeren bent de pan heen en weer wiebelt. Overigens is dat bij al mijn pannen dus daar ligt het niet aan. Als je een open keuken hebt niet echt bevorderlijk. De fabrikant zegt dat het allemaal binnen de marge valt. Nou zal dat best wel, maar ik vraag me af wat er gebeurt als de vrouw van de directeur op die manier in de pannen moet roeren en dat manlief na een drukke dag rustig naar een fijn stukje muziek probeerd te luisteren als ontspanning. Zou dan de marge verkleinen zodat de pan niet meer wiebelt? Mocht dat zo zijn dan hoop ik het ook te horen, zodat ik nieuwe rechte drager kan bestellen en "wiebelvrij" verder kan.Verder uiterst tevreden over de kookplaat en over de Schouw witgoed! Echte aanraders.

Beoordeeld door Hans op 13-10-2018

PELGRIM kookplaat inductie inbouw IK1064F

Dik tevreden
Kan geen minpunten benoemen. Deze kookplaat doet wat hij moet doen, warmt snel op en is makkelijk te bedienen.

Beoordeeld door Tony op 12-10-2018

PELGRIM fornuis inductie PF8231RVS

Tevreden
Uitstekend product dat aan de verwachtingen voldoet.

Beoordeeld door Kiel op 24-09-2018

PELGRIM fornuis inductie PF8231WIT

Zeer goed en degelijk
De PF8231WIT maakt waar wat Pelgrim adverteert. Let wel op dat er een 3-fasen perilex-aansluiting voorhanden is.

Beoordeeld door Bordewijk op 24-09-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand wit PK454WIT

Fijne en goede kookplaat
De PELGRIM kookplaat PK454WIT voldoet aan alle eisen, die wij voor de koop hadden vastgesteld. Hij past precies op de vriezer, hij is veilig door de geen gas- geen vlam functie en is handig, doordat de plaats van de branders en ziet er mooi uit. Wij zijn zeer tevreden.

Beoordeeld door Karla op 14-09-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand wit PK454WIT

werkt goed
We zijn een tevreden klant.We hadden veel ontsteking problemen met een Siemens 4 pits (elders gekocht) Deze gaat prima!

Beoordeeld door G.Houtermans op 14-09-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand wit PK454WIT

Werkt goed
De service en klantvriendelijkheid van De Schouw is uitstekend. De kookplaat werkt perfect.

Beoordeeld door Egbert Leijdekker op 14-09-2018

PELGRIM kookplaat inbouw GK964RVSA

Uitstekend
De kookplaat werkt uitstekend is logisch ingedeeld en past qua design goed bij de inbouwkeuken.

Beoordeeld door Visser op 07-09-2018

PELGRIM kookplaat inbouw GK964RVSA

Al jaren tevreden
Al jaren zijn we klant van de firma, dat is het bewijs dat we tevreden zijn.

Beoordeeld door C.v.d.B. op 07-09-2018

PELGRIM kookplaat inductie IDK264ONY

Werkt prima . Groot bedieningsgemak.
Prima apparaat.goede verdeling voor grote en kleine pannen en prima te doseren. Ik en erg tevreden over deze kookplaat

Beoordeeld door Wim op 08-08-2018

PELGRIM koelkast tafelmodel PKV085WIT

Uiteindelijk tevreden.
Uiteindelijk zijn we over deze koelkast erg tevreden.Hij is ruimer en een stuk stiller en zuiniger dan onze vorige, maar die was wel al meer dan vijftien jaar oud. Op de rechter binnenkant zit een tuimelschakelaar die je op 1 of 0 kunt zetten. In de gebruiksaanwijzing staat hierover: “Om de correcte werking te garanderen bij een omgevingstemperatuur van minder dan 18 C moet u de knop naast de thermostaat indrukken. Druk opnieuw op de toets om hem uit te schakelen wanneer de temperatuur hoog is (meer dan 18 C).” Naar ons idee was het duidelijker geweest om te schrijven of de 0 (nul) of de 1 op de toets bij een temperatuur lager dan 18 C ingedrukt moet zijn. Want hoe weet je nog na verloop van tijd of lager of hoger dan 18 C is ingeschakeld? Omdat de koelkast in de garage staat waar het kouder is dan 18 C hebben we de 1 ingedrukt. Een vraag hierover via de site van Pelgrim is onbeantwoord gebleven en omdat in het koelgedeelte de bovenkant die dus aan de onderkant van het vriesvak grenst nogal warm werd, toch maar even langs de winkel gegaan. Volgens de verkoper was het normaal dat de bovenkant warm wordt als de motor draait, ondanks dat ik bleef volhouden dit nogal merkwaardig te vinden. Een koelkast die van binnen warm wordt, zodat drankjes die op het hoogste rek liggen lauw worden, dat kan toch niet? Het was volgens de verkoper wel correct dat de schakelaar op 1 stond, want dan bleef het lampje branden om de thermostaat voor de gek te houden, zodat het in het vriesvak koud genoeg werd. Weer verbazing bij mij, want bij thuiskomst gezien dat het lampje toch echt uit gaat als je de deur dicht doet. Toch maar de schakelaar op 0 gezet, en toen werd ook de bovenkant niet meer warm. Dan maar wat minder koud in het vriesvak.Verder is er nogal wat onduidelijkheid of dit type koelkast wel of niet voor verlengde garantie in aanmerking komt. Volgens de site van Pelgrim wel, maar de registratie via die site om voor die garantie in aanmerking te komen wordt in tegenstelling tot wat er op de site staat niet bevestigd en volgens een telefoontje van Pelgrim zou alleen inbouwapparatuur er voor in aanmerking komen. Service en voorlichting van Pelgrim had wel wat beter gekund.

Beoordeeld door Jaap op 01-06-2018

PELGRIM koelkast tafelmodel PKV085WIT

Koelkast is prima
De koelkast voldoet aan alle verwachtingen

Beoordeeld door G. Verhoef op 01-06-2018

PELGRIM afzuigkap onderbouw motorloos MWA100KOR

Goede afzuigkap, alleen
Gebruiksaanwijzing voor aansluiting (schema) is beetje onduidelijk

Beoordeeld door Fred op 01-06-2018

PELGRIM kookplaat inductie IDK464ONY

Echt een aanrader
Makkelijk te plaatsen mooi afgewerkt alles compleet mooi design en vooral handig de verschillende mogelijkheden om elektrisch aan te sluiten.

Beoordeeld door Rob op 25-05-2018

PELGRIM kookplaat inductie IDK464ONY

Prima kookplaat, alleen de gebruiks aanwijzing ben ik nog niet helemaal achter.
Goed.

Beoordeeld door kim ebbelaar op 25-05-2018

PELGRIM kookplaat inductie IDK464ONY

Zeer tevreden
De inductiekookplaat van Pelgrim voldoet volledig aan de verwachtingen. De plaat reageert snel op zowel warmer als kouder instellen. Daarnaast ziet hij er prachtig uit.

Beoordeeld door Jantien Manders op 25-05-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand wit PK460WIT

Prettige kookplaat
Het advies van de fabrikant om de kranen (gastoevoer per brander) aan te passen klopt niet. Het door een "leek" omwisselen van de sproeiers leverde geen problemen, waarna het gastoestel op propaangas het goed deed. Het contact per mail met de fabrikant over waar de gastoevoerregelaars per kraan te vinden zijn, was stijlloos. De gebruiksaanwijzing voor deze kookplaat dient dan ook aangepast te worden. Het gebruik van dit toestel in een buitenkeuken bevalt meer dan prima.

Beoordeeld door P op 02-05-2018

PELGRIM kookplaat vrijstaand wit PK460WIT

Tevreden
Het gastoestel, na wisseling van de sproeiers, werkt als buiten kookplaat uitstekend.In het gebruikersvoorschrift beschreven aanpassen van de gastoevoer per brander klopt niet.Daarover is uitgebreide mailwisseling geweest met de fabrikant. De informatie per mail van de fabrikant is in deze stijlloos geweest. Adviseer die gebruiksinstructie aan te passen aan de werkelijkheid.

Beoordeeld door P. Senf op 02-05-2018

PELGRIM koelkast inbouw PKS5178F

Tevreden. Goede koelkast.
Geen op of aanmerkingen verder

Beoordeeld door Peter op 19-04-2018
Pelgrim heeft 63 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5 / 10