Nieuwe Pelgrim combi-stoomoven in nishoogte 60 cm.

Artikel geplaatst op: 28-03-2016
Pelgrim heeft op haar huisshow in november 2015 de nieuwe combi-stoomoven geïntroduceerd. Deze grote oven heeft een nishoogte van 60 cm. en is leverbaar in twee uitvoeringen: de OVS626RVS in het roestvrijstaal en de OVS626MAT. Deze verbeterde combi-stoomoven beschikt over een inhoud van 75 liter en heeft enkele belangrijke voordelen. Onderstaand een korte toelichting hiervan.

Pelgrim introduceert nieuwe combi-stoomoven in nis 60 cm.Pelgrim introduceert nieuwe combi-stoomoven in nis 60 cm.


Gezond:

De combi-stoomoven van Pelgrim heeft een 100% stoomfunctie die je heel nauwkeurig kan instellen tussen 40 en 100°C. Alleen stoom zorgt voor de garing van voedsel waardoor dit nummer één gezondste manier van koken is.

Smaakvol:

De combi-stoomoven van Pelgrim bepaalt aan de hand van de juiste instellingen hoeveel stoom injecties de oven in gaan. Hierdoor behoudt het gerecht zijn natuurlijke vocht, structuur en smaak gehalte omdat deze nooit meer uitdroogt of te snel gaart.

Gemakkelijk:

In de combi-stoomoven van Pelgrim kan van alles worden bereid. Van aardappelen tot vis en van kalkoenfilet tot prei. Plaats de complete maaltijd in de stoomschaal, stel het programma en tijd in en de combi-stoomoven doet het werk. U heeft alle tijd om even wat anders doen. Bijvoorbeeld lezen met de kinderen of alvast de tafel dekken.

Het bedieningspaneel van de Pelgrim OVS626RVS is vernieuwd en veel duidelijker instelbaarHet bedieningspaneel van de Pelgrim OVS626RVS is vernieuwd en veel duidelijker instelbaar


Snel: De combi-stoomoven van Pelgrim is een krachtig apparaat. Zo is de stoomtoevoer ontzettend efficiënt waardoor bijvoorbeeld broccoli in 15 minuten klaar gestoomd is. Het duurt inderdaad een paar minuten langer dan koken, maar de vitamines blijven behouden. En dat is de belangrijkste winst!

Slim 2 in 1:

De combi-stoomoven van Pelgrim is een slim apparaat; naast stomen is het ook een volwaardige hetelucht oven om bijvoorbeeld muffins mee te bakken. Tevens kunnen deze twee systemen worden gecombineerd waarbij u het lekkerste o.a. vlees kunt bereiden. Rosbief kan bijvoorbeeld perfect worden gegaard door het programma hetelucht + stoom minimum te gebruiken. En uiteraard zorgt de kerntemperatuurmeter voor een heerlijke rosé garing.

4 artikel(en)