Profiteer in 2022 van onze eindejaarsopruimingen. Diverse apparaten met sterk verlaagde prijzen en/of cadeau's

Steel AQFE6-S oven

inbouw in meerdere kleuren


Alle opties weergeven

Levertijd: Verwacht 3-5 dagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 2.572,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Korte beschrijving

Lees verder

De Steel GAQFE6-S Ascot is een luxe inbouw combi-stoomoven uitgevoerd met een inhoud van 70 liter en voorzien van 11 functies. Deze oven heeft een maximaal instelbare temperatuur van 315 graden en beschikt over een kernthermometer welke via het TFT display instelbaar is. De binnenzijde is volledig roestvrijstaal en voorzien van diverse accessoires.

De bediening van de oven is eenvoudig: met de ene draaiknop kiest u het gewenste programma, waarna u met de andere draaiknop de bijpassende temperatuur selecteert. Het TFT display functioneert hierbij als ondersteuning van uw instellingen.

Info van fabrikant

Steel AQFE6-S oven

- 2 versterkte draadroosters
- Draaispit
- Diepe braadslede
- Geëmailleerde diepe braadslede
- Inleg rooster
- Telescopische geleiders (2 sets)
- RVS uitneembare zijwanden (grote oven)
- Flacon om water reservoir te vullen
- Kerntemperatuurmeter
- Electronische temperatuur instelling
- Display met voorgeprogrammeerde recepten

Specificaties

Kleur
In meerdere kleuren
Merk
Steel
Soort
oven
Soort oven
Elektrische oven
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL oven inbouw AQFE6-S ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag