Voor elke keuken de perfecte V-ZUG combi-stoomoven

Artikel geplaatst op: 04-04-2024 | update datum: 04-04-2024
Het Zwitserse merk V-ZUG heeft misschien wel het allerbeste assortiment (combi)-stoomovens in het programma. Een unieke lijn stoomtoestellen, waaronder stoomovens, combi-stoomovens en Combair-stoomovens, welke gericht zijn op flexibiliteit, prestaties en kwaliteit.

Stoomovens

Met de stoomovens van V-ZUG kunt u smakelijke groente- en visschotels bereiden, evenals andere lekkernijen, terwijl alle smaken en voedingsstoffen behouden blijven. Met het Regenereren-programma kunt u snel kant-en-klaarmaaltijden opwarmen, zodat u op elk moment van de dag van een gezonde maaltijd kunt genieten. De stoomoven is verkrijgbaar in comfortniveau V4000.

Voor elke keuken de perfecte V-ZUG combi-stoomoven


Combi-stoomovens

Al meer dan twintig jaar zorgt de populaire reeks combi-stoomovens van V-ZUG voor perfecte gerechten met hun combinatie van stoom- en hetelucht programma's. Bij SlowCooking en Profi-bakken zorgt hete lucht voor de juiste gaartemperatuur, terwijl stoom en het Electronic Steam System (ESS) zorgen voor de ideale vochtigheidsgraad. Het resultaat is dat ingrediënten niet uitdrogen en uw gerechten heerlijk knapperig en goudbruin zijn.

De combi-stoomovens zijn beschikbaar in de comfortniveaus V4000 en V6000 en vormen een perfecte aanvulling op onze bakoven. Met een combi-stoomoven wordt een maaltijd bereiden nog nooit zo gemakkelijk geweest. En met de nieuwe CombiSteamer V6000 PowerSteam heeft u niet alleen een volledig uitgeruste combi-stoomoven, maar ook een hoogwaardige magnetron tot uw beschikking. Zo heeft u nog meer mogelijkheden in één enkel apparaat.

Combineer de programma's hetelucht, stoom en magnetron en ervaar zelf de kracht van de unieke bereidingswijzen van deze combi-stoomoven. De microgolf zorgt ervoor dat uw gerechten sneller klaar zijn, terwijl stoom (en eventueel hete lucht) ervoor zorgen dat ze zo voorzichtig mogelijk garen zonder uit te drogen.

CombairSteamer

De V-ZUG CombairSteamers zijn multifunctionele ovens met de mogelijkheid om indien gewenst stoom te gebruiken. Ze combineren de klassieke programma's van een oven, zoals hete lucht, boven-/onderwarmte en grill, met specifieke programma's van een stoomoven. CombairSteamers zijn verkrijgbaar als instapmodel (V2000) en als premiummodel (V6000).

Excellence Line: een superstrak design

De apparaten van de Excellence Line zijn verkrijgbaar in comfortniveaus V2000, V4000 en V6000. Alle apparaten worden op dezelfde manier bediend en de panelen hebben allemaal dezelfde hoogte, zodat u probleemloos apparaten van verschillende comfortniveaus kunt combineren.

De Excellence Line wordt geleverd met een revolutionair bedieningspaneel en een minimalistisch design dat perfect bij elke keukenarchitectuur past. De apparaten zijn verkrijgbaar in zwart, Pearl of Platinum spiegelglas. Op verzoek kunnen de V6000-apparaten van de Excellence Line bovendien greeploos worden uitgevoerd als u een keukeninrichting zonder deurgrepen wilt. Dankzij de innovatieve AutoDoor-functie gaat de deur van het apparaat automatisch open en dicht met slechts één druk op het display.Programma's uitgelegd

Met een (combi-)stoomoven in huis kent uw creativiteit geen grenzen meer. Voortaan tovert u elke dag iets nieuws op tafel en blaast u uw gasten omver met een verrukkelijk diner!

Regenereren - opwarmen zonder kwaliteitsverlies
Met Regenereren warmt u snel zelfgemaakte of kant-en-klaarmaaltijden op, zodat u op elk moment van de dag van heerlijke maaltijd kunt genieten alsof ze net bereid is. Omdat in dit programma stoom en hete lucht worden gecombineerd, blijven de ingrediënten lekker en sappig. Bovendien heeft u keuze uit twee functies: Regenereren en Regenereren krokant. Dit programma heeft ook het voordeel dat u meerdere schotels tegelijkertijd op verschillende niveaus in de oven kunt opwarmen, zonder dat u ze hoeft af te dekken. Automatisch Regenereren gaat nog een stapje verder: hiermee warmt u schotels, van knapperig tot vers bereid, volledig automatisch op. Het toestel kiest zelf de juiste tijd en vochtigheidsgraad.

Hete lucht vochtig
Of u nu hartige of zoete gebakjes wilt bereiden op twee niveaus, alles is mogelijk. Met het programma Hete lucht vochtig wordt de warmte gelijkmatig in de hele oven verspreid en blijft het vochtgehalte van de ingrediënten in de oven bewaard. De gaartijd wordt aanzienlijk verkort en uw gerechten drogen niet langer uit, waardoor dit programma vooral ideaal is voor gratins en soufflés. Maar ook uw stoofpotjes, ratatouille of brownies waren nog nooit zo eenvoudig te bereiden en zo heerlijk van smaak.

Wellness – een extra gebaar voor u en uw gasten
Verras uw gasten met vochtige doekjes en laat ze proeven van de Japanse oshibori-traditie. Met het Wellness-programma warmt u oshibori, kompressen, kersenpitkussentjes of stenen voor een hotstonemassage op. En de bediening is echt kinderspel: met één druk op de knop start u het Wellness-programma.

Stomen – zacht garen
Stomen is de ideale manier om verse groenten te bereiden zonder dat vitamines en mineralen verloren gaan. Bovendien is deze manier van koken echt kinderspel en u hoeft ook niet constant het kookproces gade te slaan. Er kan immers niets overkoken of aanbranden.

SlowCooking - voor een perfect bereid stukje vlees
Wie houdt van een lekker stukje vlees, zal helemaal weg zijn van het programma SlowCooking en de driepuntskernthermometer: met één druk op de knop bereidt u een perfect gegaard stukje vlees, precies op het door u gewenste moment.

Vacuisine - de sterrenkeuken bij u thuis
Bij Vacuisine, ook ‘sous-vide’ genoemd, gaart het voedsel bij lage stoomtemperaturen (onder 100 °C) in vacuüm verzegelde zakjes. Met onze (combi-) stoomovens toveren zelfs amateurkoks zonder enige stress sterrengerechten op tafel. Schuif uw vleesschotel enkele uren op voorhand in de oven en geniet gezellig met uw gasten van de avond tot het vlees mag worden geserveerd!

Profi-bakken - knapperig zonder uit te drogen
Met Profi-bakken tovert u met één druk op de knop brood, bladerdeeghapjes en brioches op tafel, alsof ze door een echte bakker gemaakt zijn. Het programma is ideaal om deeg te laten rijzen en kiest zelf de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad. Resultaat: uw gerechten zijn in een handomdraai ovenklaar. Omdat dit programma hete lucht met stoom combineert, droogt het bakproduct niet uit en krijgt u een mooie goudbruine bovenkant. Ideaal dus voor licht en luchtig gebak.

28 artikel(en)