Smeg Dolce Stil Novo ovens

Artikel geplaatst op: 20-06-2020
Smeg heeft een aantal Dolce Stil Novo ovens voorzien van een nieuw 6,3 inch TFT Vivoscreen kleuren display. Hierdoor kunnen deze inbouw apparaten net zo eenvoudig en duidelijk bediening worden als uw smartphone.

Ontdek de gave bediening van de nieuwe Dolce Stil Novo lijn van Smeg


Het bedienen van de huishoudelijke apparaten van de Smeg-designlijn Dolce Stil Novo is nu prettig en logisch voor de smartphone gebruiker: slide door het menu en maak uw keuze. Omdat de 6,3-inch gebruikersinterface niet alleen intuïtief verticaal scrollen en horizontaal vegen als een smartphone ondersteunt, maar ook volledig nieuwe animaties en grafische effecten mogelijk maakt, zoals. Bijvoorbeeld individuele portiesuggesties voor elk automatisch programma. Alle essentiële instellingen kunnen gemakkelijk worden ingesteld met slechts één scherm en kunnen ook op elk moment tijdens het koken worden gewijzigd.

Intuïtieve bediening

De zelfverklarende pictogrammen en schermfuncties maken de bediening van de inbouwovens bijzonder intuïtief. Daarnaast zijn de apparaten voorzien van Wifi voor bediening via app. Tijdens het koken bewaakt de ergonomisch gevormde kerntemperatuursensor exact de gewenste kooktemperatuur. De gemeten temperatuur in de cake of het gebraad verschijnt direct op het display.

Geïntegreerde automatische programma's

Koken gaat sneller en gemakkelijker dankzij het grote aantal volautomatische bakprogramma's weergegeven op het scherm met gekleurd recept in hoge resolutie en met serveersuggesties. Zo kan iedere amateurkok direct aan de slag. Daarnaast zijn er 64 extra geheugenlocaties beschikbaar voor individuele favoriete programma's.

De Dolce Stil Novo lijn is ook te bediening met de smartphone / telefoon


Koken in meerdere stappen

Deze functie maakt het programmeren van maximaal 3 verschillende soorten kookduncties in serie met verschillende kooktijden mogelijk. De gewenste kookfuncties kunnen gemakkelijk vooraf worden ingesteld, zoals ontdooien, gevolgd door zachtjes koken op lage temperatuur en tot slot uw favoriete gerechten bakken voor een extra crunch.

Zwart glas en edelmetalen

De Dolce Stil Novo designlijn combineert de nieuwste keukentechnologie met luxe materialen zoals zwart Eclipse glas, koper en roestvrijstaal. Van gas- / inductiekookplaten, ook met kookplaatventilatoren tot wijnbewaarkasten: het hele assortiment is vakkundig en harmonieus geënsceneerd licht-donkercontrasten in een innovatieve esthetiek. Ze passen daardoor in elke moderne keuken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.