Stoves afzuigkap


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Engels design met een Stoves afzuigkap

Indien u een liefhebber bent van klassiek Engels vormgegeven apparatuur dan is het merk Stoves een interessante optie. Met een breed assortiment biedt dit merk een goede invulling voor de landelijke keuken. Daarbij zijn diverse opties, kleuren etc. naar eigen wens in te vullen om zodoende uw Stoves afzuigkap zo veel mogelijk naar eigen wens samen te stellen.


Assortiment afgestemd op de Stoves fornuizen

Stoves heeft diverse afzuigkappen in het programma welke in afmetingen, kleur en uitvoeringen afgestemd zijn op de bijbehorende Stoves fornuizen. Op basis hiervan zijn een paar strakke 60 cm. brede modellen beschikbaar, een groot assortiment 90 cm. brede afzuigkappen en enkele modellen van 110 cm. breed. Bijna alle modellen zijn leverbaar in het roestvrijstaal of zwart.

Goed gespecificeerde afzuigkappen

De line-up is uitgevoerd met een afzuigcapaciteit van 750 m3/uur en uitgevoerd met heldere halogeen verlichting. Twee spots van 20 Watt zorgen voor een goede verlichting van het kookgedeelte. Praktisch verder is de touch control bediening, de indicatie voor reiniging van het vetfilter en de eenvoudige bediening.

Stoves inbouw afzuigkap

Indien u uw afzuigkap wenst in te bouwen in een (zelf getimmerde) schouw dan kunt u het beste kiezen voor een inbouw unit. De Stoves afzuigkap welke hiervoor geschikt is, is de 850 SIL. Deze inbouw unit heeft eveneens een vermogen van 750m3/uur en beschikt over 3 layrint vetfilters van roestvrijstaal.
De Schouw Witgoed heeft 1706 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10