13 artikel(en)

13 artikel(en)

Engels design en kwaliteit met een Stoves afzuigkap

Indien u een liefhebber bent van klassiek Engels vormgegeven apparatuur dan is het merk Stoves een interessante optie. Met een breed assortiment biedt dit merk een goede invulling voor de landelijke keuken. Daarbij zijn diverse opties, kleuren, afmetingen naar eigen wens in te vullen om zodoende uw Stoves afzuigkap zo veel mogelijk naar eigen wens samen te stellen.

Maar welke Stoves u ook kiest, het merk houdt haar afkomst in ere. En dat is terug te zien in de prestaties van deze Stoves afzuigkap. Bezoek desgewenst onze winkel en ontdek het zelf.

Assortiment afgestemd op de Stoves fornuizen

Stoves heeft diverse afzuigkappen in het programma welke in afmetingen, kleur en uitvoeringen afgestemd zijn op de bijbehorende Stoves fornuizen. Op basis hiervan zijn een paar strakke 60 cm. brede modellen beschikbaar, een groot assortiment 90 cm. brede afzuigkappen en enkele modellen van 110 cm. breed. Bijna alle modellen zijn leverbaar in het roestvrijstaal of zwart.

Goed gespecificeerde afzuigkappen

De line-up is uitgevoerd met een afzuigcapaciteit van 750 m3/uur en uitgevoerd met heldere halogeen verlichting. Twee spots van 20 Watt zorgen voor een goede verlichting van het kookgedeelte. Praktisch verder is de touch control bediening, de indicatie voor reiniging van het vetfilter en de eenvoudige bediening.

Stoves inbouw afzuigkap

Indien u uw afzuigkap wenst in te bouwen in een (zelf getimmerde) schouw dan kunt u het beste kiezen voor een inbouw unit. De Stoves afzuigkap welke hiervoor geschikt is, is de 850 SIL. Deze inbouw unit heeft eveneens een vermogen van 750m3/uur en beschikt over 3 layrint vetfilters van roestvrijstaal.


Tip: bekijk ook eens ...

Profiteer van de Stoves en Belling zomeractie
Profiteer van de Stoves en Belling zomeractie
Profiteer nu bij aankoop van een geselecteerde Stoves of Belling fornuis of wijn klimaatkast een interessante korting tijdens de zomeractie weken. Geldig t/m 31 augustus 2024....

Profiteer nu bij aankoop van een geselecteerde Stoves of Belling fornuis of wijn...
Lees verder...
verschil Stoves, Belling en Falcon fornuizen
Verschil in kwaliteit tussen fornuizen van Stoves, Belling en Falcon?
Als u op zoek bent naar een hoogwaardig fornuis, wilt u natuurlijk weten wat het verschil in kwaliteit is tussen verschillende merken. Kenmerkend In dit artikel zullen we de kwaliteitskenmerken van de populaire Engelse fornuismerken Stoves,...

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig fornuis, wilt u natuurlijk weten wat het...
Lees verder...
verschillende merken fornuizen
Het verschil tussen SMEG, Boretti, Bertazzoni, Stoves en Steel fornuizen
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen SMEG , Boretti, Bertazzoni, Stoves en Steel fornuizen? En is het ene merk beter dan het andere?...

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen SMEG , Boretti, Bertazzoni, Stoves en St...
Lees verder...