9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een fornuis van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum fornuis wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum fornuis voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum fornuis heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.

Scherp geprijsd

Inventum positioneert zich als een scherp geprijsd merk voorzien van een goede kwaliteit. Deze kwaliteit wordt onderstreept met 5 jaar garantie, waarmee laat zien in haar eigen producten te geloven. Vanuit dit oogpunt is het assortiment Inventum fornuizen opgebouwd met enkele interessante hardlopers. Deze fornuis beschikken allemaal over vonkontsteking en een thermokoppel vlambeveiliging, zijn uitgevoerd in een breedtemaat van 60 cm. en beschikken over een afdekplaat. Deze plaat kan geopend dienst doen als spatscherm en - als er niet gekookt wordt en de plaat dicht is - als extra wegzetvlak.

Verschillende Inventum fornuizen

Het assortiment kenmerkt zich door een laag geprijsd instapmodel, een sterk middensegment met modellen in de kleur wit en roestvrijstaal en een fraai top model. Dit model heeft gietijzeren pandragers, een glazen afdekplaat en een multifunctionele oven. Alle fornuizen zijn verder voorzien van handige opbergruimte onder de oven waarin u bakplaten / roosters welke u niet gebruikt in op kunt bergen.

Inductie is hot. Letterlijk en figuurlijk!

Met het nieuwe vrijstaande Inventum inductiefornuis VFI5042RVS kun je koken, bakken en braden tegelijk. Door de power management functie kun je het totale maximale vermogen van het kookgedeelte instellen en kun je dus kiezen hoe je het fornuis wilt aansluiten; op 2 fase of 3 fase.

Dit fornuis heeft vier kookzones en een oven met 65 liter inhoud. Met een van de elf ovenprogramma's maak je de heerlijkste gerechten.