13 artikel(en)

13 artikel(en)

Assortiment

Het aanbod fornuizen van Etna is simpelweg in te delen in twee categorieën: een serie traditionele fornuizen van 60 cm. breed uitgevoerd in de kleur wit of roestvrijstaal en een serie design fornuizen.

Traditionele serie fornuizen

Deze serie wordt gekenmerkt door de traditionele opbouw van de fornuizen en zijn 50 of 60 centimeter breed. Alle modellen beschikken over een praktisch afdekplaat / sierdeksel waarmee het kookgedeelte - indien het niet gebruikt wordt - afgedekt kan worden. Zodoende kunt u ook spullen op het fornuis plaatsen. Het assortiment is veelal uitgevoerd met gasbranders aan de bovenzijde met daaronder een elektrische oven. Bij de goedkopere modellen is dit een conventionele modellen, terwijl de luxere uitvoeringen een multifunctionele oven met hetelucht hebben. Bij een aantal Etna fornuizen is het kookgedeelte uitgevoerd met inductie kookzones, terwijl er ook een fornuis is met zowel een gas kookgedeelte als ook een gas oven.

Design serie fornuizen

Naast de traditionele lijn heeft Etna ook een fraaie serie design fornuizen. Deze modellen zijn veelal 90 cm. breed (enkele modellen van 60 cm. breed uitgezonderd) en hebben een 5- of 6-pits kookgedeelte. Ook bij deze serie is het kookgedeelte veelal uitgevoerd met gasbranders. De fornuizen zijn leverbaar in roestvrijstaal, antraciet of mat zwart en hebben een strakke of klassieke vormgeving. Praktisch bij deze fornuizen is de opbergruimte onder de oven en de telescopische verstelbare poten waarmee het fornuis eenvoudig in hoogte versteld kan worden.

Combinatie Etna fornuis met bijpassende afzuigkap

Indien u een set wenst te plaatsen in uw keuken kunt u hier invulling aangeven met Etna keukenapparatuur. Naast de fornuizen biedt Etna namelijk ook een interessante lijn bijpassende afzuigkappen. Deze modellen zijn in diverse variaties uitgevoerd om zodoende een passende combinatie met het gekozen fornuis te kunnen bieden.