17 artikel(en)

17 artikel(en)

Een fornuis van ETNA - betaalbaar, modern en goede specificaties

Een Etna fornuis is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna fornuis positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna fornuis een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.

Assortiment

Het aanbod fornuizen van Etna is simpelweg in te delen in twee categorieën: een serie traditionele fornuizen van 60 cm. breed uitgevoerd in de kleur wit of roestvrijstaal en een serie design fornuizen.

Traditionele serie fornuizen

Deze serie wordt gekenmerkt door de traditionele opbouw van de fornuizen en zijn 50 of 60 centimeter breed. Alle modellen beschikken over een praktisch afdekplaat / sierdeksel waarmee het kookgedeelte - indien het niet gebruikt wordt - afgedekt kan worden. Zodoende kunt u ook spullen op het fornuis plaatsen. Het assortiment is veelal uitgevoerd met gasbranders aan de bovenzijde met daaronder een elektrische oven. Bij de goedkopere modellen is dit een conventionele modellen, terwijl de luxere uitvoeringen een multifunctionele oven met hetelucht hebben. Bij een aantal Etna fornuizen is het kookgedeelte uitgevoerd met inductie kookzones, terwijl er ook een fornuis is met zowel een gas kookgedeelte als ook een gas oven.

Design serie fornuizen

Naast de traditionele lijn heeft Etna ook een fraaie serie design fornuizen. Deze modellen zijn veelal 90 cm. breed (enkele modellen van 60 cm. breed uitgezonderd) en hebben een 5- of 6-pits kookgedeelte. Ook bij deze serie is het kookgedeelte veelal uitgevoerd met gasbranders. De fornuizen zijn leverbaar in roestvrijstaal, antraciet of mat zwart en hebben een strakke of klassieke vormgeving. Praktisch bij deze fornuizen is de opbergruimte onder de oven en de telescopische verstelbare poten waarmee het fornuis eenvoudig in hoogte versteld kan worden.

Combinatie Etna fornuis met bijpassende afzuigkap

Indien u een set wenst te plaatsen in uw keuken kunt u hier invulling aangeven met Etna keukenapparatuur. Naast de fornuizen biedt Etna namelijk ook een interessante lijn bijpassende afzuigkappen. Deze modellen zijn in diverse variaties uitgevoerd om zodoende een passende combinatie met het gekozen fornuis te kunnen bieden.Meest gestelde vragen over Etna fornuizen

Is Etna een goed merk?
Etna staat bekend om zijn scherp geprijsde fornuizen van goede kwaliteit. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding staat hierbij hoog in het vaandel. De Etna fornuizen kunnen veelal op 2 fase aangesloten worden en zal je geen verkeerde keuze in kwaliteit maken. Wil je een fornuis met meer functionaliteit, kies dan voor een merk als Smeg, Boretti of Steel.


Waar worden Etna fornuizen gemaakt?
Fornuizen van Etna worden geassambleerd in fabrieken in Europa en Azië. Dit is afhankelijk van het model. Etna werkt samen met andere fabrikanten om hun huidige assortiment aan te bieden.


Hoe lang ontvang ik garantie op Etna producten?
Op Etna fornuizen ontvang je 2 jaar volledige fabrieksgarantie.


Wat kost het om een Etna fornuis te laten installeren?
Op moment van schrijven betaal je 129.- euro voor het installeren van een Etna fornuis.
Tip: bekijk ook eens ...

Etna AKI480ZT
Etna AKI480ZT: inductiekookplaat en afzuigkap in één
Ontdek de nieuwe betaalbare inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging van Etna. Deze AKI480ZT biedt zeer veel kwaliteit voor het geld.....

Ontdek de nieuwe betaalbare inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging van E...
Lees verder...
Volkswagen koelkast
Etna introduceert Volkswagen koelkast Special Edition
Voor de echte Volkswagen liefhebber.. Een retro jaren '50 koelkast voorzien van Volkswagen logo en bijpassende kleuren ......

Voor de echte Volkswagen liefhebber.. Een retro jaren '50 koelkast voorzien van ...
Lees verder...
etna ovens
ETNA introduceert 2 designlijnen ovens
Ontdek de Trendlijn en Kubieklijn ovens. Twee nieuwe design lijnen van Etna uitgevoerd met een kenmerkende vormgeving....

Ontdek de Trendlijn en Kubieklijn ovens. Twee nieuwe design lijnen van Etna uitg...
Lees verder...