Bosch

Bosch DLN53AA70 inbouw afzuigkap

Korte beschrijving

De Bosch DLN53AA70 is een inbouw afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 300 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het antraciet.
Lees verder

Inbouw afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
300,00
Breedte afzuigkap (cm)
53,40
Energieklasse
Energieklasse D
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Bosch DLN53AA70 is een inbouw afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 300 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het antraciet.

Beschrijving

De Bosch DLN53AA70 is een inbouw afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 300 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het antraciet.

De DLN53AA70 beschikt verder over een energieklasse D label en een maximaal geluidsniveau van 61 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met schuifregelaar en een breedtemaat van 53.4 centimeter. Praktisch is het aluminium wasbaar filter en de 3 standen waarmee het vermogen regelbaar is.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- De afzuigunit biedt u flexibiliteit in de keukenindeling: de kap kan aan de muur of boven een kookeiland worden gemonteerd.
- Afzuigcapaciteit: 300 m³/h, zorgt voor een optimaal klimaat van de keuken.
- LED-verlichting: voor perfecte, zeer energiezuinige verlichting van de kookplaat.Productinfo van fabrikant

Bosch DLN53AA70 afzuigkap
DLN53AA70 Afzuigunit, 53 cm


Algemene informatie:
- Afzuigunit
- Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
- Afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591: normaalstand 300 m³/h
- Dubbelzijdig zuigende ventilator
- Geluidsdruk/-niveau volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13 bij luchtafvoer
- Max. normaalstand:

Extra functies:
- geen
- Schuifregelaar

Accessoires:
- DWZ0IN0A0
- DWZ0IN0T0

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
300,00
Breedte afzuigkap (cm)
53,40
Energieklasse
Energieklasse D
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
4242005095476
Merk
Bosch
Soort
afzuigkap
Kleur
Antraciet
Geluidsniveau (db)
61,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij aankoop van een BOSCH afzuigkap inbouw DLN53AA70 ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Dit betreft de volledige dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen die veroorzaakt zijn door een gebruikersfout, vallen niet onder garantie. Tevens zijn de kunststof onderdelen uitgesloten van garantie. Bekijk de algemene garantievoorwaarden van Bosch voor het gehele overzicht.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw BOSCH afzuigkap inbouw DLN53AA70 adviseren wij u contact op te nemen met De Schouw Witgoed via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Bosch Nederland, maar dit heeft niet onze voorkeur aangezien wij kortere lijnen met de fabrikant hebben en wij u ook graag zelf willen helpen met uw storing. Op basis van onze expertise, onze eigen servicedienst, kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens Bosch service dienst:
Bosch heeft online een module ontwikkeld waarbij u eenvoudig en snel uw storingsaanvraag kunt ingeven. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor het E-nummer van de machine, dat is het apparaat nummer, nodig heeft. U kunt Bosch desgewenst ook telefonisch bereiken op nummer 088 - 424 40 10 of per e-mail.

Optioneel: 10 jaar motorgarantie bij Logixx 8 wasmachine
Heeft u een Bosch wasmachine uit de Logixx 8 serie gekocht met een EcoSilence Drive motor? Dan ontvangt u hier kosteloos 10 jaar motorgarantie op. U dient uw aankoop hiervoor te registreren om de 10 jaar garantie te ontvangen. Bij een servicebezoek dient u dit certificaat samen met een kopie van de aankoopnota aan de monteur te kunnen tonen.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 inbouw apparaten in één keer kunt u de garantie kosteloos verlengen naar 5 jaar. U dient hiervoor uw bestelling te registeren via onderstaande link:
Registreer online uw 4 of meer inbouw apparaten voor verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag