Ontdek de nieuwe FALMEC Plane Plus afzuigkappen

Artikel geplaatst op: 28-03-2024 | update datum: 28-03-2024
De functies van de FALMEC afzuigkappen uit de Plane serie zijn uitgebreid en verbeterd, in dit artikel introduceren wij de Plane Plus serie.

Falmec Plane Plus afzuigkappen

De Falmec Plane 'Plus' is een vernieuwde versie van de eerdere Plane en Plane Top modellen, met verbeterde functionaliteiten. Deze omvatten randafzuiging met een verwijderbaar paneel, dynamische en dimbare LED-verlichting die de kookruimte beter verlicht en naadloos integreert met de keukenomgeving, en de mogelijkheid tot bediening via afstandsbediening of het Dialogue Systeem. Beschikbaar vanaf medio april, komt de Plane Plus in verschillende uitvoeringen: zowel als wandschouw als eilandschouw, in de maten 90 en 120 cm. Elke versie is verkrijgbaar in zwart, RVS en wit.

De Plane Plus is vanaf half april 2024 leverbaar.

Falmec Plane Plus afzuigkappen


Falmec Plane Plus NRS

De vernieuwde Falmec Plane Plus NRS afzuigkap combineert stilte met krachtige prestaties door zijn geavanceerde NRS™ technologie, die het geluidsniveau significant verlaagt. Deze versie voegt verbeterde randafzuiging, dynamische LED-verlichting en connectiviteit toe. De Plane Plus NRS is verkrijgbaar als wandmodel in 90 en 120 cm en als eilandmodel in 90cm, uitgevoerd in zwart of RVS.

NRS™ systeem
Het NRS™ systeem van Falmec is een innovatie die afzuigkappen uitzonderlijk stil maakt, waardoor het geluidsniveau in de keuken drastisch wordt verminderd. Ontwikkeld met gespecialiseerde laboratoria, vermindert deze technologie het waargenomen geluid met ongeveer 20% per 1 dB reductie, waardoor de geluidshinder voor de gebruiker aanzienlijk afneemt. NRS™ zorgt voor een rustige omgeving waarin koken en sociale activiteiten zonder onderbreking plaatsvinden, terwijl het toch een krachtige afzuiging behoudt.

De Plane Plus NRS is vanaf half mei leverbaar.

Falmec Plane Plus NRS


Plane Plus en Plane Plus NRS + Carbon.Zeo

De Plane Plus serie is ook beschikbaar als recirculatie model. Deze afzuigkappen zijn uitgevoerd met onze exclusieve Carbon.Zeo filter. Deze filter combineert natuurlijke materialen zoals zeoliet en actieve kool voor efficiënte geurabsorptie. Actieve kool, met zijn poreuze structuur en groot inwendig oppervlak, vangt moleculen efficiënt op. Zeoliet, bekend om zijn hoge absorptievermogen voor organische stoffen en waterdamp, draagt bij aan geurreductie en stoomabsorptie. Het filter, met een levensduur van ongeveer 3 jaar, is eenvoudig te onderhouden: het kan elke 1,5 jaar geregenereerd worden door het 2 uur in een oven van 200°C te plaatsen en dient na 3 jaar vervangen te worden.

Plane Plus en Plane Plus NRS + Carbon.Zeo


5 jaar garantie

Op alle Falmec afzuigkappen en inductiekookplaten met afzuiging, na 1 juni ’23, aangeschaft ontvangt u 5 jaar volledige garantie.

Mocht er, gedurende deze 5 jaar, toch onverhoopt een storing optreden worden er geen kosten in rekening gebracht.

5 jaar lang: geen arbeidsloon, geen materiaal kosten, geen voorrijdkosten! 5 jaar lang volledige zekerheid! *

*accessoires vallen niet onder de 5 jaar garantieregeling

5 jaar garantie op Falmec afzuigkappen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.