Nieuwe FALMEC afzuigkappen

Artikel geplaatst op: 24-02-2024 | update datum: 24-02-2024
Meer dan 42 jaar ervaring in ontwerp, ontwikkeling en productie van design afzuigkappen. Dat is de basis van Falmec op het gebied van afzuigtechniek. Falmec is als Italiaanse producent een toonaangevende speler op de internationale markt. Falmec Nederland brengt Italiaanse passie en design in de Hollandse keukenbranche.

In de maanden maart en april breidt FALMEC haar assortiment uit met drie nieuwe producten: Virgola Touch, Gruppo Incasso Plus en Gruppo Incasso Plus NRS.


Virgola TouchFalmec afzuigkap Virgola Touch


De Virgola Touch kenmerkt zich door een functioneel en elegant ontwerp, en is ideaal voor strakke interieuroplossingen. Deze afzuigkap past naadloos in een wandkast, waardoor zowel functionaliteit als een optimale benutting van de ruimte wordt gewaarborgd. Beschikbaar in meerdere afmetingen, beschikt de kap over een krachtige motor van 800 m3/uur en een touch-bediening die in het glazen paneel is verwerkt. Dit paneel kan worden uitgeschoven, zodat je zonder de deur te hoeven openen toegang krijgt tot de diverse functies, terwijl het tegelijkertijd het kastje beschermt. De verlichting, waarvan de intensiteit naar wens kan worden aangepast, is geïntegreerd in het onderste paneel en biedt zo een uitmuntende verlichting van de kookzone.

De Virgola Touch is vanaf maart 2024 leverbaar.


Gruppo Incasso PlusFalmec afzuigkap Gruppo Incasso Plus


Afzuigkap Gruppo Incasso is vernieuwd en voorzien van nieuwe geïntegreerde verlichting: een dubbele LED-strip die zowel dynamische als dimbare verlichting biedt. Hiermee kan zowel de sterkte als de tint van het licht naar wens worden aangepast. Ook is het FALMEC assortiment afwerkingen uitgebreid met de introductie van zwarte en witte kleuren, wat meer mogelijkheden biedt voor het personaliseren van de keuken.

Het koolstoffilter, dat voorheen standaard werd meegeleverd, bleek vaak ongebruikt door de eindgebruiker. Om deze reden, en om verspilling tegen te gaan, wordt het nu als een optioneel accessoire aangeboden.

Ondanks al deze verbeteringen is de prijs van de gehele lijn gelijk gebleven. De verbeteringen zijn doorgevoerd in de volgende versies: Gruppo Incasso, Gruppo Incasso NRS, Gruppo Incasso Pro, en Gruppo Incasso No-Drop.

De Gruppo Incasso Plus is vanaf maart leverbaar.


Gruppo Incasso Plus NRSFalmec afzuigkap Gruppo Incasso Plus NRS


NRS-technologie | Het verschil wordt niet gevoeld maar ervaren. Deze innovatieve technologie realiseert tot 86% geluidsvermindering waardoor Falmec afzuigkappen zeer goede prestaties combineren met een hoge mate van comfort in huis.

Dankzij onderzoek naar luchtstromen en de gebruikte materialen verminderen NRS afzuigkappen lawaai tot een minimaal, bijna onwaarneembaar niveau. Het NRS-Systeem garandeert de beste resultaten door middel van de afzuiging van kookgassen, en het systeem kan ook worden gebruikt in de filterversie met een zeer goed presterende, langdurige en regenereerbaar koolstoffilter.

De Gruppo Incasso Plus NRS is vanaf april leverbaar.


5 JAAR GARANTIE

Op alle Falmec afzuigkappen en inductiekookplaten met afzuiging, na 1 juni ’23, aangeschaft ontvangt u 5 jaar volledige garantie.

Mocht er, gedurende deze 5 jaar, toch onverhoopt een storing optreden worden er geen kosten in rekening gebracht.

5 jaar lang: geen arbeidsloon, geen materiaal kosten, geen voorrijdkosten! 5 jaar lang volledige zekerheid! *

*accessoires vallen niet onder de 5 jaar garantieregeling

1-36 of 204