AEG vrijstaande vaatwasser


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een vrijstaande vaatwasser van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG vrijstaande vaatwasser is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vrijstaande vaatwasser dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Design: wit of roestvrijstaal

Het aanbod vrijstaande afwasautomaten van AEG is breed en biedt met een fraai design invulling aan diverse keukens. Bij de vrijstaande modellen is de bekende witte vaatwasser nog steeds het meest verkochte model in de keuken. Echter wordt de rvs vaatwasser steeds meer verkocht. Deze vaatwasser is in prijs steeds dichter bij de witte uitvoering komen te liggen. De vaatwassers zijn verder voorzien van een laag water- en energieverbruik en beschikken over een kuip van roestvrijstaal.

Compacte vaatwassers

Naast de standaard vrijstaande vaatwassers van 60 centimeter breed beschikt AEG ook over smalle modellen van 45 centimeter breed. Tevens heeft AEG een aantal compacte modellen in het programma. Deze vaatwassers zijn ideaal voor gebruik bij kantoren, kleine huishoudens e.d. Compacte modellen hebben een enkele korf en een bediening aan de voorzijde.