fratelli logo

Fratelli inductie fornuizen

Ontdek de nieuwe lijn inductie fornuizen van Fratelli, vormgegeven op de wijze die u van een Italiaan mag verwachten. Met oog voor detail en een hele strakke afwerking en gecombineerd met hoogwaardige inductie techniek. Zo beschikken deze fornuizen over 5 sterke inductie zones en zijn de fornuizen leverbaar met 1 of 2 ovens. In strak design of juist in een klassieke vormgeving: het merk Fratelli biedt de ideale oplossing voor uw keuken.

Fratelli producten:

Contactgegevens Fratelli :

Adresgegevens:
Stationsweg 22-H
1441 EJ PURMEREND

Contactgegevens:
T: (0850) 431 145

Service dienst:
T: (0850) 431 145


Fratelli ‘broers’. Het relatief jonge merk is opgericht door 2 broers in 1996, een klassiek Italiaans verhaal.

Een verhaal van passie en toewijding. Dit zijn de ingrediënten die de Fratelli producten uniek en onnavolgbaar maken. Deze brochure is een eerbetoon aan het "Made in Italy", aan het vakmanschap en aan de ervaring van Fratelli. Het is ook een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire traditie, de bakermat van prestigieuze recepten en D.O.P. producten (beschermde oorsprong) die op de beste Italiaanse tafels geproefd kunnen worden.

Bij het bekijken van het assortiment zult u de perfectie van de productlijn van Fratelli ervaren en de kwaliteit van de materialen en de nauwgezette aandacht voor detail zien. Ons doel is om hoogwaardige fornuizen tegen betaalbare prijzen aan te bieden, om een referentiepunt te worden voor thuiskoks die willen experimenteren en plezier willen hebben in de keuken. Deze gerechten uit de Italiaanse traditie zullen u meenemen op dit gastronomische pad, waar Fratelli producten de onbetwiste hoofdrolspelers zijn van schoonheid en elegantie