11 artikel(en)

11 artikel(en)

Een fornuis van Lofra

Het merk Lofra is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Door een fraai Italiaans design te combineren met een degelijke kwaliteit biedt een Lofra fornuis een aanwinst voor iedere keuken. Met enkele afwijkende maar juist briljante oplossingen (een Lofra fornuis met dubbele oven kan bijvoorbeeld als enige merk gewoon op 1 elektra groep worden aangesloten) is een Lofra fornuis een serieus product in uw overweging mee te nemen.

Goede basis bij elk Lofra fornuis

Alle fornuizen van Lofra zijn voorzien van een multifunctionele oven met hetelucht, grill, onder- bovenwarmte etc. Hiermee kunt u heel gericht de juiste ovenfunctie bij de juiste bereiding kiezen. Zo heeft een goede bereiding van een pizza een onderwarmte bron nodig en kunt u bij de bereiding van een ovenschotel niet zonder de grill. De bovenzijde van de Lofra fornuizen is opgebouwd uit één stuk en zodoende eenvoudig te reinigen. Praktisch verder zijn de driedubbele glasdeuren van de oven (worden niet heet aan de buitenzijde), de speciale SEBAF branders en de handige telescopische geleiders in de oven.

Energieklasse A

Alle Lofra fornuizen zijn uitgevoerd met een zuinig energieklasse A label. Dit betekent dat bij gebruik van de oven de isolatie van een dermate hoog niveau is dat deze in de categorie A valt. Daarmee maakt u een bewuste keuze. Want naast een lager verbruik en dus lagere kosten zorgt een betere geïsoleerde oven ook voor een snellere opwarming omdat er minder warmte verloren gaat.

Overzicht van de kenmerken van de Lofra fornuizen

- Beveiliging - Alle fornuizen zijn CE gekeurd een zijn onder andere uitgerust met gasbeveiliging.
- SEBAF branders - De speciale Sebaf branders zorgen voor een stabiele warmteverdeling, een goed vermogen en een rustige vlam.
- Gietijzeren pandragers - Deze zorgen voor een stabiele ondergrond voor uw pannen en geven het fornuis een stoer uiterlijk.
- Grill element - In de oven zit een grill element om te grillen of te gratineren
- Telescopische geleiders - De telescopische geleiders zorgen ervoor dat u bakplaten en roosters eenvoudig in- en uit de oven kunt stuiven.
- Driedubbel glazen deuren - Dankzij de drie lagen gras bij de ovendeur wordt de ruit niet heet aan de buitenzijde en is de oven beter geïsoleerd tegen warmteverlies.
- Mantelkoeling - Het fornuis is voorzien van geforceerde mantelkoeling en kan zodoende strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden.
- Vonkonsteking - Ontsteek de vlam van de brander automatisch bij het opendraaien van de knoppen via de geïntegreerde vonkontsteking.

Meest gestelde vragen over Lofra fornuizen

waar worden Lofra fornuizen geproduceerd?
Lofra produceert zijn producten in Italië. Italie is een populair kook land waar onder andere ook Smeg, Steel-cucine en Boretti de fornuizen laat produceren.