Miele WDD 030 WCS wasmachine: Best Reviewed met cijfer 9.3

Artikel geplaatst op: 03-04-2017
De nieuwe wasautomaat WDD 030 WCS is in februari door bezoekers van Kieskeurig.nl als beste wasautomaat beoordeeld. Deze wasautomaat krijgt gemiddeld cijfer van maar liefst een 9.3! Het wasresultaat, de mogelijkheden, het gebruiksgemak en de duurzaamheid worden als 'Uitzonderlijk' beoordeeld. Alle bezoekers bevelen de WDD 030 WCS aan. Zo wordt de hoogwaardige kwaliteit van Miele nogmaals onderstreept.

De Miele WDD030 WCS heeft een rapportcijfer 9.3 ontvangen op Kieskeurig.nl en is daarmee Best Reviewed in februari 2017De Miele WDD030 WCS heeft een rapportcijfer 9.3 ontvangen op Kieskeurig.nl en is daarmee Best Reviewed in februari 2017


Beoordeling en quotes van bezoekers van Kieskeurig.nl

Bezoekers gaven de volgende pluspunten van de Miele WDD 030 WCS op:
+ Was komt er fris en schoon uit
+ Stil en geruisloos
+ Eenvoudig in gebruik
+ Grote trommel
+ Zuinig


Ter ondersteuning een aantal quotes welke hierbij vermeld werden:

"Deze wasmachine van Miele is enorm stil. Zowel tijdens het wassen als centrifugeren. Af en toe moet ik controleren of ik hem wel aan heb gezet omdat ik hem niet hoor!"

"Verder heeft de machine een grote trommel voor extra veel was en is hij ook nog eens enorm zuinig ! Kortom: een top machine!"

"Was wordt schoon en ruikt heerlijk. Het is een 8 kilo trommel waar stiekem best veel was in kan ! "

"Mijn wasgoed komt er heerlijk geurend uit en wat ik helemaal geweldig vond is dat het bijna droog eruit komt."

"De wasmachine is geruisloos en doet echt zijn werk. Ik wil geen andere meer! Ik beveel deze wasmachine dan ook zeker aan, het is het geld waar!"Het lage geluid, de ruime inhoud en de goede wasresultaten zijn de belangrijkste pluspuntenHet lage geluid, de ruime inhoud en de goede wasresultaten zijn de belangrijkste pluspunten


De voordelen van de Miele WDD030 WCS op een rij

De waardering welke bezoekers van Kieskeurig aan de Miele WDD030 WCS geven komt voort uit een aantal belangrijke eigenschappen van deze wasmachine. Onderstaand nog even kort de belangrijkste punten op een rij:

Uitzonderlijke hoge kwaliteit

Miele wasmachines blinken uit in kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige materialen en uitgebreide fabriekstests, geniet u niet alleen van een zeer lange levensduur, maar heeft u ook geen omkijken naar de wasmachine. Zo geniet u altijd van het schoonste wasresultaat.

Eenvoudige bediening

Dankzij de DirectSensor-bediening start u snel en eenvoudig een wasprogramma, extra wasoptie of laat u een wasprogramma starten op de door u gewenste starttijd.

Zeer zuinig: energieklasse A+++ - 10%

De Miele WDD030WCS is maar liefst 10% zuiniger dan energieklasse A+++ ! Deze voorlader gebruikt niet meer water en energie dan nodig is. Zo bespaart u kosten, zonder in te leveren op het wasresultaat.

De SoftCare trommel biedt ruimte aan 8 kg. wasgoedDe SoftCare trommel biedt ruimte aan 8 kg. wasgoed


De gepatenteerde SoftCare trommel

Vanwege de unieke honingraad structuur van de SoftCare trommel glijdt het wasgoed over een dun laagje water. Dit zorgt ervoor dat uw kleding nauwelijks slijt en kreukt en daardoor langer mooi blijft.

Bron: Kieskeurig.nl

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.